Full Tchoyi krasjet med taxi og stakk av

Risikerer sparken.

Den tidligere Stabæk-spilleren Somen A. Tchoyi (25) er havnet i problemer. Han kan få sparken fra Salzburg etter at han krasjet med en taxi, skadet sjåføren og stakk av med 0,94 i promille.

Det var natt til søndag at den tidligere Stabæk-spilleren dundret inn i en rundkjøring i Salzburg. Tchoyi skal ha oversett vikeplikten, og en taxi skal ha blitt flyttet 90 grader, men den tidligere eliteseriespilleren fortsatte videre i stor fart uten å sjekke skadene, skriver VG.

Ifølge avisen Kronen Zeitung ble drosjesjåføren sendt til sykehus. På sykehuset ble han behandlet for brukket leggbein. FC Red Bull Salzburg-ledelsen har bekreftet at Tchoyi er tatt for fyllekjøring. Det er uklart hva som skjer med den tidligere Stabæk-spilleren.

- Vi beklager dette. Saken med Tchoyi skal vi ta opp internt, så skal vi ta en avgjørelse, sier Salzburg-trener Co Adriaanse.

Tchoyi var utelatt fra troppen som spilte mot Sturm Graz søndag.

(NTB)

I TRØBBEL: Med 0.94 i promille overså Somen A. Tchoyi vikeplikten og krasjet  med en taxi, før han stakk av fra åstedet.  Nå vurderer FC Red Bull Salzburg hans videre framtid i klubben. Foto: EPA
I TRØBBEL: Med 0.94 i promille overså Somen A. Tchoyi vikeplikten og krasjet med en taxi, før han stakk av fra åstedet. Nå vurderer FC Red Bull Salzburg hans videre framtid i klubben. Foto: EPA Vis mer
Full Tchoyi krasjet med taxi og stakk av