Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fulle av selvtillit

Ole Gunnar Solskjær sier Manchester United-spillerne går til kampen mot Arsenal fulle av selvtillit.

- Begge lags spillere vil selvfølgelig være topp motiverte til en slik kamp, men kampen mot Newcastle gjorde mye for selvtilliten vår, sier Solskjær i følge nettstedet Teamtalk.

Solskjær spilte høyrekant i den utrolige 6-2-seieren lørdag, og er glad for at United har funnet storformen på riktig tidspunkt.

- Den halvtimen mot Newcastle (hvor United scoret alle sine seks mål!) var den beste fotballen vi har spilt denne sesongen. Vi tok vare på sjansene våre, og det er viktig i slike kamper sier Solskjær.

- To, tre mål så fort knekker motstanderen helt, det så vi lørdag.

På dagens trening sa Solskjær at United-spillerne må nullstille, og fokusere alt på onsdagens toppkamp mot Arsenal - ett oppgjør som sannsynligvis vil avgjøre årets serie.

- Vi kan ikke tenke for mye på Newcastle-kampen. Onsdag skal det kjempes om tre nye poeng, og det er det vi må fokusere på.

Manchester United leder serien etter helgens runde. De står med 70 poeng på 33 kamper, mens Arsenal har 67 på 32 kamper. Det blir dermed kamp til døra om Premier League-tittelen denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media