Fulle dommere antastet politi

Fire russiske fotballdommere var overstadig beruset og antastet en kvinnelig politikonstabel da de ankom Tel Aviv i dag. Resultat: Dommerne ble sendt hjem.

En ny dommerkvartett er innkalt fra Romania, og Det europeiske fotballforbundet (Uefa) varsler full etterforskning etter opptrinnet.

De fire skulle ha dømt kampen mellom Hapoel Haifa og Bruges, men israelerne bedømte situasjonen som så alvorlig at de rett og slett sendte russerne rett hjem igjen.

Det begynte med at russerne antastet en kvinnelig politikonstabel med en gang de kom av flyet. Deretter ble de kjørt til en restaurant, hvor de ikke kunne la serveringsdamen være i fred. De kløp henne på de mest intime steder og forsøkte hele tiden å få både klemmer og kysser. En av de israelske arrangørene kunne også fortelle at russerne hele tiden maste om at glassene skulle være fulle av whisky.

De blandet seg også inn i underholdningen på restauranten, og etter at de var nektet mer å drikke, stormet de ut på gaten for å dirigere trafikken.

Russerne var ikke tilgjengelige for kommentarer i dag, og israelerne ventet på instruksjoner fra Uefa om hvordan de skal gripe an denne kjedelige saken videre.

(NTB)