Fulle United-fans stoppet Solskjær-kamp

Angrep spillere.

(Dagbladet.no): Fulle Manchester United-supportere ødela en ellers god dag for reservelagstrener Ole Gunnar Solskjær på Moss Lane i går.


Solskjærs gutter ledet 3-0 borte i treningskampen mot Altrincham, da en gjeng fulle United-supportere plutselig stormet banen og angrep hjemmelagets forsvarsspiller Greg Young fem minutter før slutt.

- Klokken 15:45 ble vi informert om at en gruppe fulle supportere hadde funnet veien til en fotballkamp. Konstabler dro til åstedet og alt så ut til å være i orden, men banen ble etterhvert stormet og vaktene mistet kontrollen. Dermed ble ekstra politistyrker tilkalt, sier en talsmann for Manchester-politiet, ifølge Messenger News.

Startet bråket tidlig

De tilreisende United-supporterne klatret ifølge den britiske avisa over sikkerhetsgjerdene og kastet røykbomber, før de gikk til angrep.

- Da politistyrkene ankom åstedet hadde tilskuerne flyktet inn i Altrincham by. Ingen arrestasjoner ble gjort, fortsetter talsmannen.

United-supporterne hadde allerede før kampstart begynt bråket i Altrincham, da en av dem angrep en kvinnelig klubbansatt i et forsøk på å snike seg inn på kampen.

I pausen raserte også en gruppe av bortelagets fans baren på Moss Lane, ved å kaste bord og flasker, og stjele alkohol.

I BRÅK: Ole Gunnar Solskjær har fått en god start som reservelagstrener i Manchester United, men i går ødela en gruppe United-fans for moroa i Altrincham. Foto: AP/SCANPIX
I BRÅK: Ole Gunnar Solskjær har fått en god start som reservelagstrener i Manchester United, men i går ødela en gruppe United-fans for moroa i Altrincham. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

Aldri vært så flau

Viseformann i Altrincham, Grahame Rowley, vurderer nå å avlyse ukas kommende treningskamp mot FC United, klubben til utbryterne fra Manchester United-fansen, som ble dannet i protest mot Uniteds amerikanske eiere.

- Jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv, sier Rowley etter bråket lørdag.

- Jeg tror vi må sette oss ned og vurdere hva vi skal gjøre med tirsdagens kamp. På dette tidspunktet er vi usikre, sier han.

Dommeren avbrøt kampen fem minutter før full tid, etter at supporterne gikk i håndgemeng med Greg Young og flere av hjemmelagets spillere som førsøkte å gripe inn.

- Dette skulle være en sponsordag, men hvem vil vel sponse en klubb etter scener som dette? Jeg ville iallfall ikke gjort det, sier Grahame Rowley.

Fulle United-fans stoppet Solskjær-kamp