Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fullfører sesongen tross OL-fiasko

Kaster allerede i Stockholm på fredag.

FULLT PROGRAM: Andreas Thorkildsen skal delta både i DN-gallaen i Stockholm, NM i Florø og Diamond League-finalen i Zürich før han gir seg for i år. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
FULLT PROGRAM: Andreas Thorkildsen skal delta både i DN-gallaen i Stockholm, NM i Florø og Diamond League-finalen i Zürich før han gir seg for i år. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer

Andreas Thorkildsen kommer til å fullføre sesongen. Han kaster i DN-gallaen i Stockholm allerede fredag. Deretter stiller han i NM og Diamond League-finalen i Zürich.

Han antydet at han kanskje kom til å gi seg for sesongen etter den skuffende 6.-plassen i spydfinalen i London, men etter å ha tenkt seg om er han kommet til at han fortsetter sesongen som planlagt.

NM går forresten på hjemmebanen hans i Kristiansand, så det har stor betydning for lokalmiljøet at han starter der.

Jaysuma Saidy Ndure er også aktuell for Diamond League-stevnet i Stockholm, men sportssjef Ronny Nilsen i friidrettsforbundet sier at den endelige bekreftelsen på om Ndure stiller i 100 meter på Stockholm stadion fortsatt ikke er kommet.

1500 meterløper Ingvill Måkestad Bovim og lengdehopper Margrethe Renstrøm får oppfølging for de skadene de pådro seg før og under OL i London, men sesongen er over for dem.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media