Fullklaff med Shearer

Aage Eide satset på Alan Shearer og vant runde 24 i Manager 2003.

Med laget «Jokers» sanket Eide sterke 105 poeng. Allerede etter ti sekunder av oppgjøret mellom Newcastle og Manchester City lørdag viste det seg at det var lurt å satse på Alan Shearer som spiss på laget.

- Shearer har vært en god investering, sier 37-åringen fra Trondheim, som hovedsaklig satset på spillere fra Fulham og Newcastle i helgas runde.

Eide spiller for fjerde sesong mot kollegene sine i internligaen «Afters at Leinster».

- Vi legger et symbolsk beløp på hundre kroner i potten, og premien blir gjerne noe godt å drikke som blir betydelig overrakt, forteller Eide, som mottok de edle dråpene sist sesong.

Som vinner av runde 24 får han tilsendt PC-spillet Total Club Manager 2003.

- Det er en premie som faller godt i smak både for meg og guttungen, sier han.

Ellers er drømmen å komme seg til England for å se fotball igjen. Og helst ett av favorittlagene - Nottingham Forest eller Queens Park Rangers. Men det har gått litt trått i Manager 2003, så å vinne en tur virker i øyeblikket uoppnåelig.

- Vi får heller håpe at Ryan Air kommer i gang med rimelige flyvninger fra Ølandet, sier rundens manager Aage Eide.

  • Vi minner alle våre managere om at det på grunn av FA-cupen ikke er runde i Manager 2003 førstkommende helg. I stedet er det runde tirsdag 28. og onsdag 29. januar. I den runden vil det være ni gjeldende kamper, siden oppgjøret mellom Birmingham og Manchester United er flyttet til 4. februar.
KJAPP: Alan Shearer brukte bare ti sekunder på å score i helga, og ga gode poeng i <a href="http://www.dagbladet.no/manager">Manager 2003</a>.