Fullsatt stadion under Alis minnestund

Alle de 15.000 billettene til fredagens offentlige minnestund for Muhammad Ali er fordelt, melder arrangøren i bokselegendens hjemby Louisville.

I KØ: Folk stilte seg opp i en lang kø for å få billetter til minnestunden for bokselegenden Muhammad Ali i hjembyen Louisville. Foto: AFP PHOTO / Brendan Smialowski
I KØ: Folk stilte seg opp i en lang kø for å få billetter til minnestunden for bokselegenden Muhammad Ali i hjembyen Louisville. Foto: AFP PHOTO / Brendan SmialowskiVis mer

Flere hundre mennesker stilte seg tidlig onsdag i kø for å sikre seg et sete under minnestunden, som skal arrangeres på en stor idrettsarena i byen. I løpet av en time var alle gratisbillettene - maksimalt fire per person - delt ut.

- Billettene til Muhammad Alis minnestund er utsolgt. Vi ser fram til å minnes den største. Seremonien vil også bli sendt på vår utendørs storskjerm, uttalte stadioneieren.

Etter en mindre seremoni for familien og en muslimsk bønnestund torsdag, skal kisten bæres gjennom Louisvilles gater og til arenaen fredag. USAs tidligere president Bill Clinton, skuespilleren Billy Crystal og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan er blant kjendisene som skal holde tale under feiringen av boksehelten Alis liv.

Muhammad Ali døde på sykehus i Scottsdale, Arizona sist lørdag, etter lang tids kamp mot sykdom. Han ble 74 år gammel.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.