Lionel Messi

- Fullstendig galskap

PSGs signering av Lionel Messi (34) fullfører mye av ambisjonen til klubbens eiere, forklarer journalist Jonathan Johnson.

PARIS: Denne videoen publisert av PSG på Twitter viser Messi i ei «Paris»-T-skjorte som vinker til elleville fans 10. august 2021. Video: Twitter @le_Parisien_PSG. Programleder: Henrik Ljosland Waale. Reporter: Jonas Giæver Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 10. august vil for alltid være en «før»- og «etter»- dag i fotballhistorien. Det er nemlig dagen da Lionel Messi signerte for Paris Saint-Germain.

Siden det ble klart at den argentinske legenden er ferdig i Barcelona, har veldig mye tydet på at Messi skulle ta turen til den franske hovedstaden.

Det har ledet til at enorme folkemengder har samlet seg både ved flyplassen i Le Bourget, samt utenfor Parc des Princes, hjemmebanen til PSG.

- Galehus

En som har fulgt Paris Saint-Germain tett i en årrekke, er journalisten Jonathan Johnson. Han forteller at folk har gått mann av huse i håp om et glimt av superstjernen.

- Det er fullstendig galskap. Som man har sett, folk har møtt på stadion og flyplassene før man i det hele tatt visste når han ankom. Ikke glem at august er ferietid i Frankrike, og spesielt i Paris, sier Johnson, som jobber for CBS, til Dagbladet.

- Det er som et galehus nå. Det kan sammenliknes med at man venter på en kjent sanger eller et kjent band.

Det har gått under ei uke mellom det ble klart at Messi er ferdig i Barcelona, til han nå er klar for spill i Paris Saint-Germain.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer