Fullstendig kaos rår rundt denne mannen og en overgang til United

- Det hele var en misforståelse.

NEKTET: Marcos Rojo skal ha gått så langt som å nekte å trene for å tvinge fram en overgang til Manchester United. Nå har han gått ut med en offentlig unnskyldning for sin oppførsel. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB SCANPIX
NEKTET: Marcos Rojo skal ha gått så langt som å nekte å trene for å tvinge fram en overgang til Manchester United. Nå har han gått ut med en offentlig unnskyldning for sin oppførsel. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): De sist to somrene har fra et Manchester United-tilhengere blitt preget av en rekke langtrukne overgangssagaer.

En av de som har prydet avisoverskriftene denne sommeren er argentinske Marcos Rojo.

Treningsnekt 24-åringen, som i sommer spilte og briljerte i VM for «Albiceleste», har blitt lansert som en kandidat til den venstre stopperplassen i Louis van Gaals nye trebackslinje. Men selv om overgangen har latt vente på seg, har det ikke vært av mangel på innsats.

Manchester United skal ha lagt et bud på 16 millioner pund på bordet, men Sporting har så langt ikke vært interessert i å selge.

Grunnen til dette er at spilleren eies (75 prosent) av investeringsselskapet Doyen Sport, som igjen krever 75 prosent av fortjenesten til Sporting. De resterende 25 prosentene er lovt bort til Rojos tidligere klubb, Spartak Moskva.

Sporting skal dermed ha vært uvillige til å selge, og dette fikk fram den trassige siden til forsvarsspilleren. Rapporter sier nemlig at han skal ha nektet å trene forrige uke for å tvinge fram en overgang til den engelske giganten.

Investeringsselskapet har også gått hardt ut mot Sporting i en pressemelding hvor de fordømmer klubbens oppførsel.

- Veldig glad i klubben Situasjonen virket lenge fastlåst, men nå skriver The Times (krever innlogging) at det er to faktorer som kan ha fått saker og ting tilbake på rett spor.

For det første skal Manchester United ha sagt seg villig til å låne ut Nani som en del av overgangsavtalen.

For det andre har Rojos nå gått offentlig ut og beklaget oppførselen sin overfor Sporting-fansen. Dermed gjør han det lettere for klubben å ferdigstille en avtale som virker å være på deres betingelser.

TAKKER: Marcos Rojo takker høyere makter etter sin scoring mot Nigeria i sommerens VM i Brasil. Nå kan det se ut som om overgangen til Manchester United er tilbake på rett spor for 25-åringen. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB SCANPIX
TAKKER: Marcos Rojo takker høyere makter etter sin scoring mot Nigeria i sommerens VM i Brasil. Nå kan det se ut som om overgangen til Manchester United er tilbake på rett spor for 25-åringen. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg mistet hodet, og det er jeg lei meg for. Jeg returnerer til resten av troppen på mandag. Det hele var en misforståelse. Jeg vil si til alle at jeg ikke oppførte meg som jeg skal, sier han til klubbens egen TV-stasjon.

- Jeg er veldig glad i klubben. Det er de som skal bestemme hvor karrieren min går nå, og jeg håper at det blir til det beste for både meg og klubben.

Flere kandidater Dermed kan det være duket for en ny argentiner inn portene på Old Trafford - noe det har vært mangel på etter at Carlos Tevez pakket snippsekken og flyttet til den lyseblå naboen, og vil dermed videreføre arven fra Juan Sebastian Veron og Gabriel Heinze.

Men van Gaal virker ikke å være fornøyd med én nyervervelse i de bakre rekker. Det ryktes nemlig også at Romas Mahdi Benatia skal figurere høyt på nederlenderens ønskeliste, men her skal han etter hvert ha fått hard konkurranse av sin gamle klubb Bayern Munchen.

De tyske mesterne har nemlig mistet Javi Martinez til en langvarig skade, og Pep Guardiola skal ønske å forsterke i midten.

De seneste rytkene sier også at Angel di Maria kan være på vei til Manchester med en smått sjokkerende prislapp. Daily Mail skriver i dag at det kan være snakk om så mye som en milliard norske kroner.

VIST UT: Marcos Rojo har bemerket seg på godt og vondt i løpet av sin tid i Portugal. Her blir han sendt i dusjen i 2012 etter en duell med Portos James Rodriguez. En kamp Porto vant 2-0. Foto: AP Photo/Paulo Duarte/NTB Scanpix
VIST UT: Marcos Rojo har bemerket seg på godt og vondt i løpet av sin tid i Portugal. Her blir han sendt i dusjen i 2012 etter en duell med Portos James Rodriguez. En kamp Porto vant 2-0. Foto: AP Photo/Paulo Duarte/NTB Scanpix Vis mer