Fullstendig kaos rår rundt denne mannen og en overgang til United

- Det hele var en misforståelse.

NEKTET: Marcos Rojo skal ha gått så langt som å nekte å trene for å tvinge fram en overgang til Manchester United. Nå har han gått ut med en offentlig unnskyldning for sin oppførsel. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB SCANPIX
NEKTET: Marcos Rojo skal ha gått så langt som å nekte å trene for å tvinge fram en overgang til Manchester United. Nå har han gått ut med en offentlig unnskyldning for sin oppførsel. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De sist to somrene har fra et Manchester United-tilhengere blitt preget av en rekke langtrukne overgangssagaer.

En av de som har prydet avisoverskriftene denne sommeren er argentinske Marcos Rojo.

Treningsnekt 24-åringen, som i sommer spilte og briljerte i VM for «Albiceleste», har blitt lansert som en kandidat til den venstre stopperplassen i Louis van Gaals nye trebackslinje. Men selv om overgangen har latt vente på seg, har det ikke vært av mangel på innsats.

Manchester United skal ha lagt et bud på 16 millioner pund på bordet, men Sporting har så langt ikke vært interessert i å selge.

Grunnen til dette er at spilleren eies (75 prosent) av investeringsselskapet Doyen Sport, som igjen krever 75 prosent av fortjenesten til Sporting. De resterende 25 prosentene er lovt bort til Rojos tidligere klubb, Spartak Moskva.

Sporting skal dermed ha vært uvillige til å selge, og dette fikk fram den trassige siden til forsvarsspilleren. Rapporter sier nemlig at han skal ha nektet å trene forrige uke for å tvinge fram en overgang til den engelske giganten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer