Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Impossible Games

- Fullstendig kaos

Isabelle Pedersen etter fiaskoen på 200 meter hekk: - Jeg har trent på alt som er feil.

KAOS: Isabelle Pedersen var ikke 100 prosent fornøyd med dagens løp under Impossible Games. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

BISLETT / HASLE (Dagbladet): Isabelle Pedersen mislyktes fullstendig på 200 meter hekk på Bislett i kveld. Hun ble sist i et felt med fire jenter.

Line Kloster vant på tida 26,11. Pedersen ble klokket inn til 28,11.

MULIG SKADE: Karsten Warholm satte ny uoffisiell verdensrekord på 300 meter hekk på Bislett i kveld, men tåa var ikke helt god etter løpet. Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer

- Det var fullstendig kaos, sier Pedersen til Dagbladet. Hun var sjanseløs fra start til mål.

- Fra startstreken har vi avstander fram til første hekk og andre hekk - og så videre. Jeg har trent på feil avstander, sier Pedersen.

GODE VENNINNER: Isabelle Pedersen graulerer vinneren Line Kloster. Foto: Bjørn Langsem
GODE VENNINNER: Isabelle Pedersen graulerer vinneren Line Kloster. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

200 meter hekk er en bastardøvelse, - akkurat som flere av de andre øvelsene på Bislett i kveld.

- Det føles som første dag i gymmen. Det er sånn det føles, sier Pedersen.

FORNØYD: Jakob Ingebrigtsen knuste den europeiske rekorden til Steve Cram fra 1985 på 2000 meter da han noterte 4.50,01 i Impossible Games. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

- Hva var annerledes?

- Det var rytmen og timingen. Om det er fotball, håndball eller friidrett - du har ting du skal gjøre. Du har trent på å angripe på en måte, men så er det noe helt annet. Du skal ikke til høyre, men til venstre. Det er kjempevanskelig. Jeg har ikke løpt denne distansen på to år, forteller Pedersen.

- Men akkurat nå gjør jeg ikke dette for min del. Det er for Bislett Alliansen, Bislett Games, det er show. Jeg kan ikke ta det seriøst. Jeg klarer ikke å ta det seriøst, sier Pedersen, som har trent i Los Angeles denne vinteren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!