Lionel Messi:

Fullstendig kaos

Lionel Messi (34) er som kjent ferdig i Barcelona og skal være svært nærme en overgang til franske PSG. Mandag ettermiddag hadde hundrevis av supportere samlet seg utenfor Parc des Princes i påvente av den argentinske stjerna.

ADIÓS: Det ble et tårevått farvel for Lionel Messi (34), som nå forlater FC Barcelona etter å ha kommet til klubben som 13-åring. Video: AP / Barca TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapporter fra aviser i både England, Frankrike og Spania hevder at supportere har møtt opp i hopetall rundt Parc des Princes, hjemmebanen til Paris Saint-Germain, samt Le Bourget, flyplassen i Paris.

Grunnen skal være at det har versert rykter i flere aviser at Lionel Messi ville lande i Frankrike mandag for å forhandle sin kontrakt med PSG, etter at det ble klart at han er ferdig i Barcelona.

Franske TF1 avviser uansett påstandene om at Messi er på plass i den franske hovedstaden.

ADIÓS: Det ble et tårevått farvel for Lionel Messi (34), som nå forlater FC Barcelona etter å ha kommet til klubben som 13-åring. Video: AP / Barca TV Vis mer

I Barcelona

Julien Maynard, som jobber for TF1, skriver på Twitter at Messi fremdeles er i Barcelona og at det forhandles frem og tilbake mellom han, hans far Jorge og PSG-direktørene.

Også Fabrizio Romano melder om at Messi ikke kommer til å fly til Paris før de har nådd en eventuell avtale med den franske megaklubben.

Det er ventet at Messi kommer til å skrive under for den franske storklubben etter at framtiden hans i Barcelona gikk i vasken på grunn av økonomi.

Sky Sports har, på sin side, maktet å filme den argentinske superstjernen i sitt hus i Barcelona. Der kunne man tydelig se Messi, i badeshorts, på vei rundt i hagen sin.

Utenfor stadion

Dermed tyder veldig lite på at det er planlagt noen visitt til den franske hovedstaden med det aller første for 34-åringen som tidligere i sommer ledet Argentina til topps i Copa América.

Det har uansett ikke stoppet supportere fra å møte opp utenfor hjemmebanen til den franske storklubben.

På sosiale medier sirkulerer nemlig flere bilder av PSG-supportere som synger navnet til Lionel Messi i påvente av at han den argentinske superstjerna dukker opp.

Lionel Messi står, slik nevnt, uten kontrakt etter at hans avtale med Barcelona løp ut ved månedsskiftet juni/juli. Siden har det blitt klart at han er ferdig i Barcelona etter 17 år i klubben.

En som har fjernet bladet fra munnen er Sjeik Khalifah bin Hamad Al Thani, som tilhører den qatarske kongefamilien.

På Twitter er han tydelig på at Lionel Messi, om kort tid, vil bli presentert som ny PSG-spiller.

- Det er ikke sant at det er blitt åpnet forhandlinger med andre klubber og Lionel Messi. Ting er avgjort hundre prosent med Paris Saint-Germain. Messi ankommer Paris innen de neste 72 timene, skriver sjeiken.

Det er viktig å påpeke at Paris Saint-Germain eies av Qatar Sports Investments, som er del av Qatars nasjonale investeringsfond. Det Nasser Al-Khelaifi som er innsatt som styreformann i PSG på vegne av Qatar Sports Investments.

KOMMER HAN!?: Supportere har samlet seg utenfor Le Bourget-flyplassen i Paris i påvente av Messi. Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP
KOMMER HAN!?: Supportere har samlet seg utenfor Le Bourget-flyplassen i Paris i påvente av Messi. Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer