Lionel Messi:

Fullstendig kaos

Lionel Messi (34) er som kjent ferdig i Barcelona og skal være svært nærme en overgang til franske PSG. Mandag ettermiddag hadde hundrevis av supportere samlet seg utenfor Parc des Princes i påvente av den argentinske stjerna.

ADIÓS: Det ble et tårevått farvel for Lionel Messi (34), som nå forlater FC Barcelona etter å ha kommet til klubben som 13-åring. Video: AP / Barca TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rapporter fra aviser i både England, Frankrike og Spania hevder at supportere har møtt opp i hopetall rundt Parc des Princes, hjemmebanen til Paris Saint-Germain, samt Le Bourget, flyplassen i Paris.

Grunnen skal være at det har versert rykter i flere aviser at Lionel Messi ville lande i Frankrike mandag for å forhandle sin kontrakt med PSG, etter at det ble klart at han er ferdig i Barcelona.

Franske TF1 avviser uansett påstandene om at Messi er på plass i den franske hovedstaden.

I Barcelona

Julien Maynard, som jobber for TF1, skriver på Twitter at Messi fremdeles er i Barcelona og at det forhandles frem og tilbake mellom han, hans far Jorge og PSG-direktørene.

Også Fabrizio Romano melder om at Messi ikke kommer til å fly til Paris før de har nådd en eventuell avtale med den franske megaklubben.

Det er ventet at Messi kommer til å skrive under for den franske storklubben etter at framtiden hans i Barcelona gikk i vasken på grunn av økonomi.

Sky Sports har, på sin side, maktet å filme den argentinske superstjernen i sitt hus i Barcelona. Der kunne man tydelig se Messi, i badeshorts, på vei rundt i hagen sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer