ANNONSØRINNHOLD

Gispende: Norge møtte Sør-Afrika to ganger i 2009, og lagene vant hver sin hjemmekamp. Erik Huseklepp kan få en ny landslagssjanse i kveldens privatlandskamp, men Dagbladets oddstipper tror hjemmelaget vinner igjen. Foto: Heiko Junge / Scanpix
Gispende: Norge møtte Sør-Afrika to ganger i 2009, og lagene vant hver sin hjemmekamp. Erik Huseklepp kan få en ny landslagssjanse i kveldens privatlandskamp, men Dagbladets oddstipper tror hjemmelaget vinner igjen. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Fulltallig Sør-Afrika mot Norges Tippeliga-landslag

Kupongmateriale, mener Dagbladets oddsekspert.

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Drillos landslag skal i aksjon borte mot Sør-Afrika i dag, og der hentes dagens spilleforslag.

Dette er ikke offisiell landskampsdato, og de norske spillerne som er med har dermed sitt daglige virke i klubber som er utenfor sesong. For Sør-Afrika gjelder det å forberede seg på deltakelsen i Afrikamesterskapet, hvor laget er vertsland og dermed automatisk kvalifisert. Laget bør være langt i langt bedre form enn nordmennene, og «Bafana Bafana» kommer med sitt beste lag. Giftig spissduo i Mphela og Barker.

Les hele analysen, og mange andre av dagens kamper, på Dagbladets oddstipssider, eller gå rett til innlevering av spillet på nett her (hvis du er webspiller hos Norsk Tipping). Oddsen er 1,95. 

Hockey, ligacup og mye mer
Det ligger mange flere analyser på Dagbladets oddstipssider, blant annet av dagens ligacup-semifinale mellom cup-askeladden Bradford City og Aston Villa, samt ytterligere cupkamper både i England, Italia og Spania.

Bli web- og mobilspiller!
For å nyttegjøre deg oddstilbudet fra Norsk Tipping, som har et større utvalgt for «digitale» tippere, er det smart å være web- og mobilspiller. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året! 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.