FULLTREFFER: Vålerengas toppscorer Vidar Ørn Kjartansson og kjæresten Thelma Rán Óttarsdottir  . Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FULLTREFFER: Vålerengas toppscorer Vidar Ørn Kjartansson og kjæresten Thelma Rán Óttarsdottir . Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Fulltreff: - Møtte kjæresten Thelma på Facebook

Vidar Örn Kjartansson (24) har banket inn mål for Vålerenga hele sesongen. På privaten har han også truffet lykken i Thelma Rán Óttarsdottir.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Hun er en smart og pen jente. Og så er hun romantisk, som meg, sier Vidar Örn Kjartansson og setter og ler sin litt dype, basstunge latter.

Med 24 scoringer på 22 tippeligakamper har han god grunn til å være i godlune, islendingen som Vålerenga ga seg selv som julegave rett før jul i fjor.

«Vi er veldig fornøyd med å få på plass Vidar, han er en skikkelig målsnik», sa Vålerenga-trener Kjetil Rekdal da klubben offentliggjorde signeringen 20. desember.

Rekordmann

Men at de skulle treffe så bra, det kunne de naturligvis ikke ane. Historisk har ikke Vålerenga og notoriske målscorere vært noen god match.

Siden 1949 har Vålerenga hatt toppscoreren i landets øverste divisjon fire ganger. Sistemann var Jørn Andersen, med 23 scoringer i 1985.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn