Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fulltreff!

Chelsea - Mallorca 1- 1. - Jeg fikk ballen skrått foran mål. Da var det bare å klinke til, sier super-reserve Tore André Flo til Dagbladet. Han gjorde Chelsea-livet litt lysere på Stamford Bridge i går kveld . Men returkampen på Mallorca blir alt annet enn ferie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- 1- 1 er mye bedre enn 0- 1. Men vi er ikke helt fornøyd med resultatet, sier Flo. Det betyr at Chelsea fram og score mål i semifinale-returen på ferieøya om to uker. Og det mot en gjerrig motstander.

- Jeg har sett statistikken til Mallorca. De slipper inn få mål, så returkampen blir vanskelig for oss, innrømmer Flo.

- Men jeg tror vi kan klare det.

Sint Vialli

Chelsea-sjef Gianluca Vialli pekte på seg sjøl da han tok ut semifinale-laget. Og Tore André Flo havnet på den Stamford Bridge-benken han kjenner litt for godt. Det var stryningen forberedt på - for sjefen vil disponere Chelsea-kreftene godt i sesongavslutningen.

- Jeg har visst i to dager at jeg skulle starte på benken. Vialli ville bruke meg og (Gianfranco) Zola én omgang hver, forklarer Flo.

Men det ble ikke helt som Vialli hadde planlagt. For Mallorca-storscoreren Dani sjokkerte Stamford Bridge da han tok en spansk en på Ed deGoey etter en halvtimes spill og sørget for 0- 1. Og tordentale fra Vialli i pausen.

- Han var sint og ba oss om å kjempe hardere, sier Flo.

Vialli måtte ha med både Zola og Flo ved siden av seg sjøl i Chelsea-angrepet i andre omgang.

Og nordmannen gjorde nytte for seg etter fem minutter på graset:

Mallorca-forsvaret klarerte dårlig, og plutselig sto Flo ansikt til ansikt med målvakt Carlos Roa.

- Det var bare å kline til, sier Flo om sitt 15. Chelsea-mål denne sesongen.

Men så veldig mye mer fikk han ikke vist fram i går kveld.

- Mallorca-forsvaret var ikke så enkle å spille mot, innrømmer han.

Wise beit

Det samme mener Mallorcas Elena Marcelino om Dennis Wise. Den hissige Chelsea-kapteinen prøvde å bite den spanske forsvarsspilleren i armen etter en duell.

- Han prøvde å provosere meg og kanskje få meg utvist. Etter kampen var det noen som fortalte meg at han forsøkte å bite meg i armen. Jeg kjente ingenting, og dommeren så heller ikke noe - så mannen må være flink med slike triks, sa Marcelino.

Dennis Wise har fått rødt kort tre ganger denne sesongen.

  • Uavgjortresultatet på Stamford Bridge gjør at ingen av de seks semifinalene i europacupen denne uka er vunnet av hjemmelag. Fem oppgjør har endt uavgjort mens Parma maktet kunststykket å slå Atletico Madrid 3-1.