- Fundamentalistisk tankegang av Drillo

Åge Hareide mener han har statistikken på sin side.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Egil «Drillo» Olsen mener situasjonen er dyster i norsk fotball og ber i et brev til TV 2 Sporten om en spillestilsdebatt. Åge Hareide tar ikke utspillet så tungt.

Olsen er mannen bak Norges stolteste fotballøyeblikk i moderne tid. Med sin klare fotballfilosofi løftet han landslaget fra å være en parentes i internasjonal fotball, til å bli en fryktet motstander av verdens største fotballnasjoner.

Slik er ikke situasjonen lenger, og i et åpent brev ber Drillo om en debatt rundt spillestil i norsk fotball.

Han mener Åge Hareide har kvalt all debatt om temaet, og at media har latt seg blende av tomme honnørord.Ikke lokk - Det er helt ok at det reises en debatt om spillestil. Egil har satt sitt preg på norsk fotball nesten siden tidenes morgen, spesielt med landslaget. Men det er en litt fundamentalistisk tankegang han gir uttrykk for nå, sier Hareide til NTB.

- Jeg mener at statistikken fra siste kvalifisering viser at landslaget har oppfylt kravene for et gjennombruddshissig lag. Vi har skapt mange sjanser og scoret en del mål.

- Men forskjellen på Drillo og oss, er nok tidspunkter for gjennombrudd. Vi kjører ikke overganger for en hver pris, fortsetter Hareide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer