Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Funksjonær døde etter å ha blitt spiddet av spyd

75-åringen ble truffet av spydet under et stevne i Tyskland.

Illustrasjonsbilde: Kai Pfaffenbach/REUTERS/NTB scanpix
Illustrasjonsbilde: Kai Pfaffenbach/REUTERS/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var under et friidrettsstevne i tyske Düsseldorf at en eldre funksjonær ble truffet i halsen og ansiktet av et spyd. 75-åringen skal ifølge et vitne ha løpt til for å måle avstanden på spydkastet før spydet landet på bakken.

- Han ble truffet i hodet, i kinnet, og pådro seg også et kutt på en blodåre, sier Michael Sandforth, talsmann for brannvesenet i Düsseldorf, til avisa The Local.

Mannen skal ha blødd kraftig, og mistet mye blod. Han ble hastet til en lokal klinikk. I dag opplyser NTB at mannen døde av skadene han pådro seg.

- Det var et helikopter på stedet, men doktoren mente det var behov for å ta ham med til en universitetsklinikk i nærheten, sier Sandforth.

Det er ukjent om mannen skal ha mistet spydet ut av synet, eller om vinden tok tak i det. Sjokkerte vitner skal ha mottatt behandling for sjokk på stedet etter ulykken.

Stevnet blir holdt i Düsseldorf hvert år, og blir beskrevet som byens mest tradisjonelle friidrettsstevne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media