<strong>FUNNET DØD:</strong> Charlie Heager var først mistenkt for å ha drept kjæresten sin. Nå er han funnet død. Foto: Scottsdale Police Department
FUNNET DØD: Charlie Heager var først mistenkt for å ha drept kjæresten sin. Nå er han funnet død. Foto: Scottsdale Police Department Vis mer

Funnet død: Politiet er sporløse

Den tidligere baseballprofilen Charlie Heager var mistenkt for å ha drept ekskjæresten. Nå er han selv funnet død, og politiet sliter med å finne en forklaring.

Publisert

Charlie Heager (37), tidligere baseballprofil hos LA Dodgers, var mistenkt for å ha drept sin ekskjæreste. Lørdag ble han funnet død ved Grand Canyon i Arizona. Og politiet aner ikke hvordan han havnet der.

Foreløpig blir dødsfallet omtalt som selvmord av politiet, fordi det er funnet et selvpåført skuddsår på kroppen hans.

Liket ble funnet der rundt klokka 16, forteller politiet i Scottsdale Police Department. De var først og fremst på jakt etter ham fordi han var mistenkt for å ha skutt og drept sin ekskjæreste Danielle Breed (34) dagen i forveien.

Et vitne skal ha hørt skudd fra soverommet til Breed, og deretter sett at baseballprofilen forlate eiendommen.

The Guardian er blant mediene som har omtalt saken.

- Vi vil gjerne ha befolkningens hjelp til å finne ut hvordan Heager ble fraktet til Grand Canyon, sier Brian Reynolds, som er talsmann for politiet.

Grunnen er at politiet har funnet Heagers bil ved Flagstaff, mens hans lik ble altså funnet ved Grand Canyon.

Heager har tidligere spilt baseball i MLB - det øverste nivået for baseball i USA. Der har han spilt for klubbene Chicago White Sox og Los Angeles Dodgers.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer