George Peterson

Funnet død

Bodybuilding-stjerna George Peterson (37) er funnet død.

FUNNET DØD: Det var i forkant av konkurransen Mr. Olympia at George Peterson ble funnet død. Her fra en tidligere anledning. Foto: MB Pictures / REX / NTB
FUNNET DØD: Det var i forkant av konkurransen Mr. Olympia at George Peterson ble funnet død. Her fra en tidligere anledning. Foto: MB Pictures / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

37-åringen ble funnet død på et hotell i Florida, melder The Independent.

Peterson skulle konkurrere i Mr. Olympia-konkurransen, som også går under navnet World Bodybuilding Championships.

Justin Miller, George Petersons personlige trener, var den som fant bodybuilderen liggende livløs på hotellrommet, forteller han.

Ambulansepersonell skal ha kommet raskt til stedet, men maktet ikke å redde Peterson. Den kjente kroppsbyggeren skal angivelig ha ligget livløs i flere timer.

Treneren sier at Peterson var «frisk og i godt humør» tidligere samme dag, men ble urolig da han ikke svarte på meldingene hans seinere på dagen.

- Jeg banket på døra hans, og han svarte ikke. Vi fikk en sikkerhetsvakt til å åpne den, og fant ham med ansiktet ned.

George Peterson blir husket som en av de store profilene innen kroppsbygging. Han vant Arnold Champ-konkurransen, og hadde fire bronsemedaljer fra Mr. Olympia.

- Tankene våre går til familien hans og alle som respekterte og så opp til en av de snilleste mennene vi noensinne har møtt, skriver Mr. Olympias arrangør på Instagram.

- Tragiske nyheter treffer kroppbyggningsverden. Tidlige rapporter indikerer at bodybuilder George Peterson har gått bort, skrev Generation Iron torsdag på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer