PROTESTEN OVER: José Mourinho møtte i dag pressen igjen ette rå ha boikotten dem etter kampen mot Manchester City. Dette for å protestere mot at Diego Costa ble utestengt. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix
PROTESTEN OVER: José Mourinho møtte i dag pressen igjen ette rå ha boikotten dem etter kampen mot Manchester City. Dette for å protestere mot at Diego Costa ble utestengt. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB ScanpixVis mer

Furten Mourinho møtte endelig pressen igjen

- Ikke forvent at jeg skal være glad.

(Dagbladet): Chelsea-manager José Mourinho valgte å boikotte pressen i protest etter ligakampen mot Manchester City.

I dag var den snakkesalige portugiseren tilbake uten munnkurv for å snakke om helgas oppgjør mot Aston Villa.

- Dere vet hvorfor jeg er her, så ikke forvent at jeg er glad for å være her, sa Mourinho syrlig.

- Fordi du må? kom det fra en journalist.

- Ja, svarte Mourinho.

Tankelesing 52-åringen fortalte at journalistene visste «svært godt» hvorfor han ikke snakket med media etter kampen mot City.

- Jeg tenker ikke på det. Jeg tenker ikke på det fordi de kanskje kan lese mine tanker, sier Mourinho, som sikter til det engelske fotballforbundet (FA).

Han innrømmet likevel at utestengelsen av Diego Costa var deler av grunnen, på direkte spørsmål. Chelsea-spissen fikk tre kampers karantene for en stempling på Emre Can i ligacup-kampen mot Liverpool.

Straffet Mourinho ble nylig straffet med en bot på 290.000 kroner for påstander om at det pågår en kampanje mot Chelsesa. Uttalelsene kom da han var rasende på dommer Anthony Taylor, som ga Cesc Fàbregas gult kort for filming i en kamp mot Southampton.

På spørsmål om han ble overrasket over at han ble straffet, svarte Chelsea-manageren:

- Den eneste overraskelsen jeg fikk var at jeg ble straffet for å bli dyttet av en annen manager. Bortsett fra det forventet jeg alt.

Episoden han sikter til var da han havnet i basketak med Arsenal-manager Arsene Wenger.