Furuseth Olsen ikke klar for Hammarby

Örebro nekter å slippe nordmannen.

Örebro benekter påstandene om at nordmannen Petter Furuseth Olsen er klar for Hammarby. Expressen skrev i dag at den tidligere Brann-spilleren skulle til Hammarby.

- Det er ikke sant det som står i avisene. Jeg har snakket med Petter. Han vil vekk og vi skal hjelpe han, men ingen klubber har pratet med oss om han nå, sier sportsansvarlig i Örebro Peter Johansson til NTB.

Örebro er i akutt økonomisk krise og vet at en pen overgangssum for Furuseth Olsen kan hjelpe klubben delvis ut av krisen.

- Det er turbulens i klubben, men Petter blir her til vi har funnet en kjøper. Det er klart at Petter ikke trives her, men vi har investert mye i ham. Skal vi selge må vi ha 2,5-5 millioner kroner, sier Johansson.

Klubben vil helst ha nærmere 5 millioner kroner, men etter det NTB forstår vil klubben senke kravet om overgangssum dersom nordmannen sier fra seg enkelte rettigheter i sin kontrakt med Örebro.

Hammarby ville kjøpe Furuseth Olsen i våres og ifølge flere svenske medier er de nå i ferd med sikre seg den målfarlige spilleren.

Furuseth Olsen kan bytte klubb innad i Sverige selv om overgangsmarkedet nå er lukket, men reglene hindrer ham i å delta i eventuelt europacupspill.

(.NTB)