Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Furuseth Olsen klar for Hammarby

Forlater Örebro i krise.

(Dagbladet.no): Ifølge Expressen har den tidligere Eik- og Brann-spissen skrevet under en kontrakt med Hammarby.

Furuseth Olsen har tidligere i år gjort det klart at han mistrivdes i et Örebro som sliter både på det sportslige og økonomiske planet. Tidligere Stabæk-trener Anders Linderoth har ikke lagt skjul på at han ønsker seg nordmannen til Hammarby.

I går kveld ønsket verken Furuseth Olsen eller Örebro å kommentere overgangen overfor media.

Ifølge Expressen vil nordmannen bli en forsterkning for Hammarby, som har slitt med formsvikt blant angrepsspillerne hele sesongen. Laget har bare tatt tre poeng på seks kamper i Allsvenskan, og ligger på femteplass sju poeng bak Malmö FF.

Petter Furuseth Olsen har vært en sentral spiller for Örebro denne sesongen, men samtidig et uromoment.

- Det er ingen hemmelighet for noen i ÖSK at jeg undersøker mulighetene for å finne ny klubb, sa han til BT for en uke siden.

SKIFTER BEITE:</B> Petter Furuseth Olsen i aksjon for Brann i august 2001.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling