Furuseth Olsen på vei til Viborg

Etter å ha kommet på kant med lagkameratene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stabæk-spiller Petter Furuseth Olsen skal være på vei til dansk fotball etter å ha kommet på kant med lagkameratene i bærumsklubben.

I løpet av kort tid blir han trolig solgt til danske Viborg. Der gjenforenes han i så fall med Anders Linderoth, som trente Furuseth Olsen i Hammarby, melder NRK.

Petter Furuseth Olsen skal ha gjort seg upopulær blant lagkameratene allerede under La Manga-oppholdet i februar. Da ville han ikke være med på et sosialt opplegg.

- Kjemien har ikke fungert, det er vel klart og tydelig. Kanskje er det bedre å finne en konstruktiv løsning der Petter kan spille fotball og utvikles et annet sted, sier trener Jan Jönsson til TV-kanalen.

Furuseth Olsen er nå sykmeldt i to nye uker.

(NTB)

TIL VIBORG? Stabæk-spilelr Petter Furuseth Olsen (t.h. i midten), her i duell med Branns Ardian Gashi, skal være på vei til Viborg. Foto: Morten Holm/Scanpix
TIL VIBORG? Stabæk-spilelr Petter Furuseth Olsen (t.h. i midten), her i duell med Branns Ardian Gashi, skal være på vei til Viborg. Foto: Morten Holm/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer