Furuseth Olsen skrev under for Viborg

- Til det beste for begge parter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petter Furuseth Olsen (28) forlater som ventet Stabæk. Han skrev onsdag kveld under en treårskontrakt med danske Viborg.

Furuseth Olsen gjenforenes dermed med sin tidligere trener i Hammarby, Anders Linderoth.

Nordmannen er spilleklar fra 1. juli.

- Vi har hentet Petter fordi vi ser på ham som en etablert profil til vårt lag. Det er klart at Anders sitt kjennskap til både Petter som person og hans spillemessige kompetanse, veide tungt i jobben med å hente Petter til VFF, sier Viborg-direktør Morten Jensen ifølge Ritzau.

Furuseth Olsen kom til Stabæk i vinter, men fant seg ikke til rette i klubben. I begynnelsen av juni ble han sykmeldt.

Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen ønsker Furuseth Olsen lykke til i Danmark, og er glad for at overgangen er gått i orden.

- Da Petter kom til oss og fortalte at han ønsket seg vekk følte vi at vi ikke kunne annet enn prøve å hjelpe ham. Det har vært mye spekulasjoner om hans fravær fra treningene i forbindelse med hans sykemelding, men det har vi ikke kunnet, eller ønsket, å kommentere, sier Bohinen til Stabæks hjemmeside.

- Alt har nå løst seg til det beste for begge parter, og Viborg har fått en god spiller, fortsetter han.

VIBORG-KLAR: Petter Furuseth Olsen forlater Stabæk og har skrevet under for Viborg. Her løper hurtigtoget i fra Ardian Gashi i serieåpningen. Foto:Scanpix
VIBORG-KLAR: Petter Furuseth Olsen forlater Stabæk og har skrevet under for Viborg. Her løper hurtigtoget i fra Ardian Gashi i serieåpningen. Foto:Scanpix Vis mer

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer