Furuseth Olsen vil vise seg fram for Hareide

Er klar for Stabæk.

(Dagbladet.no:) Tidligere i dag ble det klart av Hammarby ga opp kampen om Petter Furuseth Olsen. Han ga ikke klubben svar på kontraktstilbudet innen fristen, og svenskene har startet jakten på en erstatter.

I kveld ble Furuseth Olsen presentert som Stabæk-spiller.

- Jeg er veldig fornøyd med avgjørelsen. Inntrykket jeg har fått av Stabæk er veldig bra, og jeg er sikker på at dette er riktig klubb for meg nå, sier Furuseth Olsen til Budstikka.

Han har signert en kontrakt som binder ham til Nadderud ut 2009-sesongen.

Siden Furuseth Olsen var kontraktsløs kommer han gratis til bæringene. I tillegg til Hammarby har han også spilt for Örebro i Allsvenskan. Tønsberg-gutten har tidligere spilt for Brann i Tippeligaen.

- Stabæk er meget godt fornøyd med å kunne knytte en spiller av Olsens kaliber til klubben. Vi har med dette sikret oss en av landets mest spennende flankespillere og fortsetter han sitt gode spill bør han i høyeste grad være aktuell for Åge Hareides landslag, skriver Stabæk på sin hjemmeside.

- Det økonomiske har ikke vært det viktigste. Jeg ønsket å komme hjem til Norge for å vise meg frem for landslagssjefen, sier Petter.

TILBAKE I NORGE: Petter Furuseth Olsen er tilbake i Tippeligaen etter fire sesonger i Sverige. Foto: SCANPIX
TILBAKE I NORGE: Petter Furuseth Olsen er tilbake i Tippeligaen etter fire sesonger i Sverige. Foto: SCANPIX Vis mer