Furuseth vil bli massasjekonge

Sammen med sin tidligere massør på alpinlandslaget vil skipensjonist Ole Kristian Furuseth sørge for mer massasje til folket.

Positiv AS er navnet på selskapet Furuseth driver sammen med Geir Stølsvik, kjæresten til golfesset Suzann Pettersen. De eier 50 prosent hver av aksjene og regner med å doble omsetningen i år i forhold til i fjor.

Musearm

Stølsvik har i flere år jobbet som massør for det norske alpinlandslaget og er faglig ansvarlig for firmaet. Forretningsideen er enkel: en av de ti massørene Furuseth og Stølsvik har i stallen kommer til din bedrift- med massasjebenk og oljer under armen- for å kna og elte på tennisalbuer, musearmer og andre muskulære uhumskheter som kan oppstå etter lange dager foran pc'n.

- Folk har begrenset med tid, og mange har vansker med å skvise inn en behandlingstime i en fra før hektisk hverdag. Problemet løses ved at vi kommer til arbeidsplassen, og vi har allerede knyttet til oss mange store bedrifter, sier Furuseth til Dagbladet.

Forebyggende

Mens han var aktiv brukte han massasje til å forebygge skader, og han mener at regelmessig massasje er årsaken til at han kunne konkurrere til han var 36 år.

- Målet vårt er å fange opp folk med muskelplager før de går på en skikkelig smell, noe som vil være besparende for både trygdekassa og de enkelte bedriftene, sier Geir Stølsvik.

Furuseth la opp som alpinist etter Salt Lake City-OL i fjor, og har siden investert i i eiendommer og drevet hytteutleie på Kvitfjell.

- Jeg kommer fortsatt til å drive med byggeprosjekt og andre eiendomsinvesteringer, men ser også store muligheter i bedriftsmassasje i årene som kommer, sier Furuseth.

KNAR I VEI: Sammen med Geir Stølsvik satser Ole Kristian Furuseth på massasje. - Jeg ser store muligheter i bedriftsmassasje i årene som kommer, sier Furuseth.