Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fury beklager sjokkuttalelser: - Ville ikke såre noen

Tungvektsmesteren beklaget sine mye omdiskuterte uttalelser om homofile.

KONTROVERSIELL: Det var i et intervju med avisen Mail on Sunday at Fury kom med uttalelsene som har satt sinnet i kok hos mange. Der hevdet boksestjernen at han det er tre ting han ikke liker: Homofili, aborter og pedofili. Mange mente Fury sidestilte homoseksualitet med pedofili. Foto: NTB Scanpix
KONTROVERSIELL: Det var i et intervju med avisen Mail on Sunday at Fury kom med uttalelsene som har satt sinnet i kok hos mange. Der hevdet boksestjernen at han det er tre ting han ikke liker: Homofili, aborter og pedofili. Mange mente Fury sidestilte homoseksualitet med pedofili. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i et intervju med avisen Mail on Sunday at Fury kom med uttalelsene som har satt sinnet i kok hos mange. Der hevdet boksestjernen at han det er tre ting han ikke liker: Homofili, aborter og pedofili. Mange mente Fury sidestilte homoseksualitet med pedofili.

Søndag deltok 27-åringen under kåringen av årets idrettspersonlighet i Storbritannia, og fra scenen beklaget han overfor dem som følte seg støtt.

- Jeg har sagt mye rart tidligere, men ingenting har vært for å såre noen, sa Fury, som nylig tok VM-beltene til ukraineren Wladimir Klitsjko.

- Hvis jeg har sagt noe som sårer, beklager jeg overfor alle. Det var ikke min intensjon, tilføyde han.

Tennisspiller Andy Murray ble kåret til årets idrettspersonlighet. Han fikk prisen for andre gang på tre år.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media