Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Futsal-gutta ledet men tapte mot Frankrike

- Forferdelig bittert.

Frankrike slo Norge 6-5 i futsal-EM søndag, selv om Norge var i føringen i store deler av kampen. Med tap forsvant håpet om 5.-plass i turneringen.

De norske spillerne ledet 4-2 til pause. Spillet fungerte flott, og det så ut til å gå veien, men Frankrike kom veldig sterkt tilbake i annen omgang og scoret tre mål på ti minutter.

Eirik Jøssang klarte å utligne for Norge åtte minutter før slutt, men franskmennene kom tilbake enda en gang, og tre minutter senere fikk de vinnermålet på et akkumulert frispark.

- Dette var forferdelig bittert. Når vi har en så sterk innsats i laget og er så nær en seier, er det ingen tvil om at dette var veldig skuffende, sa tremålsscorer Eirik Jøssang etter kampen.

Selv om det ble tap viste de norske spillerne så mye positivt at EM-delegat Knut Horn Hartvedt fant grunn til å skryte av laget.

- Jeg mener spillet mot Frankrike var så glad at vi på litt sikt kan glede oss. Dette laget går en spennende framtid i møte, mente han etter 5-6 for Frankrike søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media