GIKK AMOK: Kongsvinger-spiller Flamur Loku hadde allerede mottatt rødt kort da han sparket ned Øystese-keeper Bård Grønhaug med et flygende spark i mageregionen.Foto: TV 2 Sporten
GIKK AMOK: Kongsvinger-spiller Flamur Loku hadde allerede mottatt rødt kort da han sparket ned Øystese-keeper Bård Grønhaug med et flygende spark i mageregionen.Foto: TV 2 SportenVis mer

Futsalspiller gikk amok i opprykkskvalifisering

Angrep to motspillere - risikerer ett års utestengelse.

||| Sinnene kom i kok etter 4-4-kampen mellom Kongsvinger og Øystese i kvalifiseringen til eliteserien i futsal søndag. En spiller ble sparket i magen.

Kongsvinger-spiller Flamur Loku havnet i munnhoggeri med Øystese-spiller Jon André Røyrane, og sistnevnte hevdet at Loku satte kneet i ansiktet hans. Dommeren ilte til og ga Loku rødt kort mens Røyrane lå nede med hendene for ansiktet.

Da Øystese-keeper Bård Grønhaug sa hva han mente om Lokus oppførsel, løp Kongsvinger-spilleren til og ga ham et flygende spark i magen.

- Jeg var hissig etter at vi mistet seieren, og da jeg fikk rødt kort ble jeg mer hissig siden jeg mener Øystese-spilleren overspilte. Etterpå ble naturligvis de på Øystese sinte og truende mot meg. Jeg opplevde keeperen som mest truende og sparket ham i magen, sa Loku til TV 2 Sporten.

- Jeg mistet hodet. Det skal ikke skje. Jeg beklager og legger meg helt flat. Jeg fortjener å få en straff for dette. Jeg har hørt at det kan bli utestengning i ett år, men det synes jeg er for strengt.

Loku ble umiddelbart utestengt fra Kongsvingers gjenstående kamper i kvalifiseringen i Ekeberghallen i Oslo.

- Nå går saken til NFFs doms- og sanksjonsutvalg som skal vurdere saken videre. Så er det opp til dem som ble slått ned om de skal politianmelde saken, sier assisterende landslagstrener Kim Robin Haugen til TV 2 Sporten.

Kvalifiseringen endte for øvrig med at både Øystese og Kongsvinger rykker opp til eliteserien. Det ble klart da Øystese slo Nesjar 5-2 og Kongsvinger slo Trondheim 9-0.

De nyopprykkede lagene erstatter Nordpolen og Lillehammer, som rykket ned.
(NTB)

KNE I ANSIKTET: Øysteses Jon André Røyrane gikk rett i bakken da Flamur Loku angivelig satte et kne i ansiktet hans. Kongsvinger-spilleren ble utvist for episoden etter kampslutt.Foto: TV 2 Sporten
KNE I ANSIKTET: Øysteses Jon André Røyrane gikk rett i bakken da Flamur Loku angivelig satte et kne i ansiktet hans. Kongsvinger-spilleren ble utvist for episoden etter kampslutt.Foto: TV 2 Sporten Vis mer