Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fy faen. Alt sto helt stille

Tarik var centimetre unna vinnermålet.

NESTEN MATCHVINNER: Tarik Elyounoussi ble nesten matchvinner helt på tampen av kampen. Men dessverre for han - og Norge - gikk ballen i stolpen. Foto: AP Photo / KEYSTONE / Laurent Gillieron
NESTEN MATCHVINNER: Tarik Elyounoussi ble nesten matchvinner helt på tampen av kampen. Men dessverre for han - og Norge - gikk ballen i stolpen. Foto: AP Photo / KEYSTONE / Laurent Gillieron Vis mer

BERN (Dagbladet): Sveits - Norge 1-1.

Ett poeng på Stade de Suisse hadde nok samtlige norske spillere tatt med glede om de hadde blitt tilbudt det før kampen, men etter 90 minutter mot Sveits er ikke følelsen like takknemlig.

Norge skapte nemlig nok til å vinne, og hadde to store muligheter på stillingen 1-1 føles veldig nære.

Vegard Forrens kraftheading ble reddet glimrende av Diego Benaglio og like etter fikk Tarik Elyounoussi muligheten helt mot slutten, men det vridde skuddet hans traff metallet.

- Fy faen, ass, at ikke den går inn. Det er kjedelig å stå her nå og vite at jeg var så nærme. Det hadde vært så kult. Alt sto helt stille da. Jeg håpet den skulle gå stang-inn, sier RBK-vingen etter kampen.

- Jeg er rett og slett uheldig med at den ikke går inn. Den hadde god retning. Vi hadde fortjent det, spesielt etter den rett før også, Vegard sin. Vi gjør en god bortematch mot et godt lag, mener Elyounoussi.

Da han traff stolpen hadde Brede Hangeland allerede fikset 1-1, etter en voldsom nedtur da Sveits tok ledelsen etter utrettelig norsk arbeid.

Takket Riise Sveits scoret etter en dødball, og det så lite lyst ut. Men Hangeland ordnet selv utlikningen da han stanget inn John Arne Riises corner.

- Det er en veldig fin corner fra John Arne, og det er selvfølgelig deilig å få den rett etter at de scoret, sier Hangeland etter kampen.

- Men jeg er nesten mer skuffet enn glad nå. Når de tar ledelsen med så kort tid igjen, så er man jo egentlig fornøyd med uavgjort. Men jeg føler vi har flere store sjanser enn dem, også etter 1-1. Litt blandede følelser, men også stolt over ett poeng og at vi gjør en god kamp, sier Hangeland.
Frustrerte sveitsere Den følelsen har John Arne Riise også.

- Vi så at sveitserne ble frustrerte utover i andreomgangen, de begynte å kjefte på hverandre, og vi skjønte at vi ville få kontringer. Det var fantastisk bra innsats av oss, og vi er litt småskuffet over et poeng i kveld - det viser at vi var ute etter seieren, sier han.

- Hadde et av stolpetreffene gått inn hadde det vært utrolig bra, men dette skal vi ta med oss videre, sier Riise til Dagbladet.