«Fy faen for et drittlag Lillestrøm er... »

Irritert Høiland raser mot «stygge» LSK-spillere.

OVER GJERDET: Edjer Frejd ble sendt på en luftetur av Petter Vaagan Moen i løpet av kampen. Førstnevnte skjermet en ball over dødlinja, og Vaagan Moen dyttet han i og over reklameskiltene. Foto: DBTV
OVER GJERDET: Edjer Frejd ble sendt på en luftetur av Petter Vaagan Moen i løpet av kampen. Førstnevnte skjermet en ball over dødlinja, og Vaagan Moen dyttet han i og over reklameskiltene. Foto: DBTVVis mer

(Dagbladet): Lillestrøm - Sandnes Ulf 1-3

Tommy Høiland satt på benken da Sandnes Ulf gjorde vondt verre for Lillestrøm på Åråsen i kveld. Rogaland-laget scoret tre ganger, og klatret til en syvendeplass på tabellen.

- En helt fantastisk laginnsats i dag. Vi får en tidlig ledelse, men fortsetter å presse og jage hele tiden. Det var fantastisk levert av gutta i dag, sier Høiland til Dagbladet etter kampen.

Irritert Han er imidlertid langt fra imponert over Lillestrøm-spillerne og oppførselen deres underveis i kampen.

«Sygt deilig med seier:D men fy faen for et drittlag Lillestrøm e...» skrev han på Twitter etter kampslutt.

- De begynte å dytte folk over gjerder, og tråkket på foten til spillerne våre med vilje flere ganger. Jeg ble skikkelig irritert da de holdt på sånn, sier Høiland.

Skadet Høiland har slitt med skade de siste ukene, men var i dag tilbake på benken for Sandnes Ulf.

- Jeg begynner å nærme meg spilleklar igjen. Planen var at jeg skulle komme inn i dag, men vi hadde såpass bra kontroll og det var ikke vits å risikere noe, sier Høiland.

Fra sidelinja så han lagkamerat Gilles Ondo score et nydelig mål og konstant true LSK-forsvaret.

- Du er ikke redd for å miste plassen nå da?

IRRITERT: Tommy Høiland reagerte på «grisete» LSK-spillere etter kampen. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Tommy Høiland reagerte på «grisete» LSK-spillere etter kampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- He he, nei, jeg synes først og fremst det bare var utrolig fint for Ondo å score. Det er utrolig kjekt at han kan komme inn og bidra på den måten, sier Høiland.