Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fyll og slagsmål på ManU-julebord

Drakk champagne for 600 000 kroner.

(Dagbladet.no): På denne tiden av året sliter flere av oss med nerver og dårlig samvittighet etter det som kanskje ble et litt for fuktig julebord.

Men vi slipper i det minste å lese om hva vi sa og gjorde i avisa dagen derpå.

Dette privilegiet har ikke engelske fotballspillere. Britiske tabloider rapporterte om Newcastles ville julefest i går, og i dag er det Manchesters Uniteds julebord som er i fokus.

Ifølge The Sun brøt det ut to masseslagsmål i løpet av helgens fest på nattklubben Prohibition i Manchester.

Først da en kompis av en reservelagsspiller slo til Darren Fletcher. Wayne Rooney, Gary Neville og Wes Brown løp til for å hjelpe lagkompisen, og gemyttene skal ha roet seg fort.

Men etter en stund ble det bråk igjen. Ca. klokken 02.30 skal en mystisk mann i en hvit dress ha klint til Rio Ferdinand. Dermed måtte United vise sin lagmoral nok en gang.

Ifølge The Sun forlot United klubben de var på klokken 05 om morgenen. Da hadde de rukket å bruke snaue 600.000 kroner på champagne, noe som ifølge velinformerte kilder er 300.000 mindre enn i fjor.

Hadde de kanskje fulgt pavens råd om måtehold i jula?

SLOSSEKOMPISER: Gary Neville og Rio Ferdinand fikk bruk for nevene i helgen. For ordenens skyld skal det kanskje påpekes at dette bildet er tatt i kampsituasjon, og ikke har noe med utsvevende julebord å gjøre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media