Fyllekjørte med Dwight Yorke

Hibernians midtbanespiller Russel Latapy hadde tre ganger så mye alkohol i blodet som tillatt da han ble stoppet med Dwight Yorke og to jenter i bilen fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå er Trinidad/Tobago-spilleren ferdig i den skotske klubben. Men alkoholen og bilturen har ikke skylda. Latapy får sparken fordi han ikke møtte til trening tidligere på fredagen.

- Russel spiller ikke for denne klubben igjen. Det har ingenting med bilturen hans å gjøre, sier manager Alex McLeish til skotske The Mail.

29-åringen ble stoppet av skotsk politi da bilen hans vinglet voldsomt og vekslet mellom kjørebanene i Edinburgh. Blodprøven viste en massiv promille, tre ganger så mye som tillatt.

Hva Dwight Yorke gjorde i Skottland to dager før kampen mot Southampton er ikke kjent. Men han var i hvert fall tilbake i England og spilte hele kampen da Manchester United tapte søndag.

Likevel er det trolig at dagens avsløringer ikke blir godt mottatt av manager Alex Ferguson. Den strenge skotten har lange tradisjoner i å kvitte seg med spillere som ikke vet når tidspunktet er riktig for en fest.

Sir Alex har tidligere uttrykt bekymring for Yorkes playboyliv. Karibieren har den siste tida vært sammen med en kjent toppløsmodell i England.

(Dagbladet.no)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer