Fyllekjørte mot ni røde lys

Den berusede Premier League-spilleren kjørte mot ni røde lys i en ellevill biljakt med politiet på slep.

(Dagbladet.no): Southamptonspilleren Fabrice Fernandes er tiltalt for uaktsom kjøring, etter den oppsiktsvekkende bilturen som fant sted i London klokka fire om natta, 10. mai i år. 24-åringen hadde en promille som var dobbelt så høy som det tillatte, og kjørte mot rødt lys ni ganger.

Rett bak fotballstjernens sorte Porsche Cayenne, lå politiet med blålys og sirener for å få fartsfantomet til å stoppe. Ferden gikk ned High Holborn, inn i Andrew Borde Street og langs Charing Cross Road.

Fernandes var bare en hårsbredd fra å kollidere med en buss, før han ble stoppet i Tottenham Court Road, melder Sporting Life.

I dag måtte franskmannen stå skolerett i Southwark Crown Court, der han bekreftet navnet sitt og sa seg skyldig etter tiltalen.

Aktoratet sier Fernandes hadde to ganger det tillatte promillenivået, men har likevel droppet tiltalen for fyllekjøring.

På forsvarets anmodning, utsatte dommer Nicholas Loraine-Smith saken til 6. oktober. Han ga klar beskjed om at 24-åringene trolig vil bli idømt fengselsstraff.

- Dette er en svært alvorlig sak, og dommeren som skal avsi dom, vil vurdere ubetinget fengsel, sa han.

Utenfor retten ble Fernandes spurt om han angret.

- Ja, jeg angrer, svarte han.

I RETTEN: Fabrice Fernandes kan bli idømt ubetinget fengsel.