Fyllekule til 643 000 kroner

Manchester U-spiss Dwight Yorke festet hele natta mindre enn to dager før kamp. Det ble veldig kostbart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Engelske The Sun hevder at United-sjef Alex Ferguson ble rasende da han hørte om sin tidligere toppscorers ville kveld på byen forrige mandag.

Fergusons spioner så Yorke feste til kl. 04 på morgenkvisten på Sugar Lounge bar i Manchester. Festingen er et klart brudd på klubbreglementet og 30-åringen fikk to ukers trekk i lønna - hele 643 000 kroner.

Yorke skal allerede ha fått beskjed om at han kan forlate Old Trafford. Denne sesongen har han vært brukt mest som innbytter, og har bare nettet ett mål.

Middlesbrough har allerede innrømt interesse for Trinidad/Tobago-spissen, og Fulham kan også være interessert etter at John Carew-kjøpet gikk i vasken.

Yorke kom til United fra Aston Villa for 160 mill. kroner for tre år siden, og ble en umiddelbar suksess som spissmakker til Andy Cole.

Boten for festing er ikke den første han får i United. Yorke ble bøtelagt også ifjor etter en fuktig biltur i Skottland sammen med Rangers' Russel Latapy.

<B>EN SJELDEN SJANSE:</B> Dwight Yorke er neppe tilbake på banen for Manchester United etter forrige ukes bytur.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer