Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fyllingen måtte gi tapt mot Løkes Zagreb

Mens Byåsen-jentene vant suverent.

TAPTE: Fyllingens Andreas Gjeitem medgår at oppgaven mot kroatiske Zagreb ble for tøff for bergenserne. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
TAPTE: Fyllingens Andreas Gjeitem medgår at oppgaven mot kroatiske Zagreb ble for tøff for bergenserne. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

|||Croatia Zagreb ble for sterke for Fyllingen i mesterligaen i håndball lørdag.

Kroatene vant 29-22.

Hjemmelaget Fyllingen gjorde en tidvis god jobb i mesterligadebuten, men klarte ikke å stoppe det kroatiske mesterlaget.

- Det var knalltøft. Det er et lag med mange gode individualister, og de ble et nummer for store for oss, sa Andreas Gjeitrem til TV 2.

Gjeitrem og Andri Stefan Gudrunarson ble Fyllingens toppscorere med seks mål hver.

Frank Løke ble utestengt fra mesterligaen etter at han skrev under for både Zagreb og Skjern.

Men dommen er utsatt i 30 dager etter at Løke og Zagreb anket.

Dermed kunne nordmannen spille mot Fyllingen. Løke scoret fem mål.


Byåsen nesten klar

Byåsen-trener Geir Oustorp tør ikke ta noen ting for gitt, men er enig i at utgangspunktet for mesterligaspill er godt etter to seirer i Polen.


Hjemmelaget Lublin ble feid av banen lørdag med 29-19-seier til de norske jentene.

Ida Alstad med sju mål ble toppscorerer for Byåsen, men vel så viktig var storspillet til keeper Kari Grimsbø, særlig i første omgang.

— Grimsbø gjorde en kjempekamp. Hun hadde 18 redninger før pause og viste spill av verdensklasse, slo Oustorp fast overfor NTB.

Han innrømmet at jentene hans hadde full kontroll mot de polske jentene, som spilte på hjemmebane for 1500 tilskuere. Byåsen ledet med 11 mål til pause og vant med ti mål.

— Du kan vel si at vi hadde god kontroll, selv om Lublin kuttet ledelsen vår til bare fem mål etter 12 minutter i annen omgang, sa Oustorp.

— Men for at vi skal gå til mesterligaen må vi prestere også i den siste kampen mot rumenske Rulmentul-Urban Brasov søndag. De tapte med seks mål for Lublin, som vi slo i kveld, men det betyr ikke noe.

- Vi må ikke ta for lett på søndagens kamp og undervurdere rumenerne, sa Oustorp.

— Vi er veldig nær mesterligaspill nå, så vi kan ikke surre bort dette, sa Byåsen-treneren.

(NTB)


VANT: Geir Oustorps jenter feide Lublin av banen, og er på det nærmeste klar for mesterligaspill i håndball. Foto: Gorm Kallestad  / SCANPIX .
VANT: Geir Oustorps jenter feide Lublin av banen, og er på det nærmeste klar for mesterligaspill i håndball. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling