Fyllingen møter verdens beste lag

Gikk videre til Champions League.

VERDENS BESTE KLUBB: Spanske Ciudad Real har vært verdens beste klubblag de to siste sesongene og de har to strake Champions Legue-triumfer. Foto: AFP
VERDENS BESTE KLUBB: Spanske Ciudad Real har vært verdens beste klubblag de to siste sesongene og de har to strake Champions Legue-triumfer. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Fyllingen sikret seg i kveld en plass i høstens Champions League, etter at de blågule slo østerrikske Bregenz i Haukelandshallen.

- Dette er helt fantastisk. En drøm for meg, laget og klubben. Nå får vi vist fram det aller beste innen håndballen, sier trener Anders Fältnäs til TV 2.

Hjemmelaget fikk en kjempestart på kampen og ledet hele 14-6 halvveis inn i førsteomgangen. Bregenz våknet, men klarte ikke nærme seg nevneverdig og Fyllingen ledet med sju mål til pause.

Åtte minutter før slutt hadde derimot østerrikerne spist inn en del av forspranget og Fyllingen ledet da bare 30-27. Det ble svært spennende i sluttminuttene, men hordalendingene halte i land en firemålsseier, 35-31.

- Vi skulle satse alt i seksti minutter. Det fikk briste eller bære. Det er noe av det største jeg har vært med på, sier kantspiller Jarle Rykkje til TV 2.

Landslagstrener Robert Hedin spådde før kampen en tøff gruppefinale i dag, men han mente Fyllingen hadde en liten fordel.

- Fyllingen får en tøff kamp, men jeg håper de går videre. Det er viktig for norsk håndball og viktig for mange av klubbens spillere. De står på grensa til å spille seg ut i en større liga og til en plass på landslaget. Det er akkurat i den alderen der de lærer aller mest, sa Hedin ifølge Bergens Tidende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer