Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FyllingenBergen forsvarte NM-gullet

Valset over Bækkelaget 33-23.

NY CUPTRIUMF: Fyllingens Harald Reinkind storspilte for FyllingenBergen i cupfinalen mot Bækkelaget.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
NY CUPTRIUMF: Fyllingens Harald Reinkind storspilte for FyllingenBergen i cupfinalen mot Bækkelaget. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer

Årets finale ble ikke like spennende som i fjor, da FyllingenBergen slo Elverum 22-19. Mot Bækkelaget ble det rått parti, der Harald Reinkind sto fram med hele 13 mål. Det gjorde ham til finalens toppscorer med klar margin.

Lagene fulgte hverandre tett i åpningskvarteret. Stian Brevik og Christian O'Sullivan sendte Bækkelaget i ledelsen fire ganger på rad i løpet av de sju første minuttene. Det lovet godt for en jevn finale.

Men så svartnet det for Bækkelaget, som på fire minutter slapp inn fem kjappe mål. Reinkind scoret fire av dem. Dermed gikk FyllingenBergen fra å lede 7-6 til 12-6.

Bergenserne fortsatte stormløpet og sikret seg en luke på åtte mål (17-9) til pause. Bækkelaget slet med å få angrepsspillet til å sitte, og det utnyttet FyllingenBergen nådeløst.

I starten av annen omgang scoret Bækkelaget tre mål på rad, men en skikkelig opphenting kom aldri fra Oslo-laget. Til det ble oppgaven for stor, samtidig som at FyllingenBergen aldri lot seg ikke stresse. Tittelforsvareren kunne dermed kontrollere inn en ny cuptriumf.

Halvveis ut i annen omgang gikk Bækkelaget på en ny smell. Igjen slapp laget inn fem mål på rappen.

(NTB)