SLUTTER: FyllingenBergens trener Anders Fältnäs har gitt kluibben beskjed om at han kommer til å gi seg etter sesongen.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SLUTTER: FyllingenBergens trener Anders Fältnäs har gitt kluibben beskjed om at han kommer til å gi seg etter sesongen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

FyllingenBergen mister suksesstreneren

Anders Fältnäs har vunnet alt med laget.

Anders Fältnäs har vunnet alt innenfor håndballen her i landet med FyllingenBergen. Nå har han gitt beskjed om at han kommer til å gi seg etter sesongen.

- Jeg har grublet i ukevis, for og imot, så dette er gjennomtenkt, sier 51-åringen til BT. Bare seks dager etter at han som trener, triumferte med cupgull i Oslo Spektrum, konkluderer han med at nok er nok.

Svensken vil gjennomføre vårsesongen, men etter det legger han vekk håndballen på ubestemt tid.

- Jeg har vært i FyllingenBergen i snart åtte år. Det er lang tid. I denne tiden har jeg passert 50 år, og da var det på tide å spørre seg selv om livet som håndballtrener skal vare evig, sier han. Fältnäs sier han må handle nå, dersom han skal finne andre aktuelle jobber i markedet.

Sportslig leder Jan Stankiewicz i FyllingenBergen sier til BT at han i lang tid har ant at et trenerskifte kunne være aktuelt.

- Vi har hatt en prosess med Anders overlang tid og gitt ham et tilbud om kontraktsforlengelse. Dette har trukket ut i tid, så jeg har tenkt mitt. Derfor kommer ikke dette som noen overraskelse, sier Stankiewicz.

Klubben er i gang med å finne en ny trener. Målet er at Fältnäs etterfølger skal være på plass før seriespillet tar til igjen 2. februar.

(NTB)