- Fyren burde absolutt jekke seg ned et par hakk

Pedersen rasende på Ramovic.

ONDT BLOD I TROMSØ: Steinar Pedersen (Godsets nummer 3) var nær ved å få uttelling på en volley kort tid før slutt. Sead Ramovic vartet imidlertid opp med en klasseredning og avverget forsøket. Pedersen var ikke nådig i sine karakteristikker av TIL-keeperen etter kampen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen
ONDT BLOD I TROMSØ: Steinar Pedersen (Godsets nummer 3) var nær ved å få uttelling på en volley kort tid før slutt. Sead Ramovic vartet imidlertid opp med en klasseredning og avverget forsøket. Pedersen var ikke nådig i sine karakteristikker av TIL-keeperen etter kampen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Tromsø - Strømsgodset 2-1.

Med 2-1-seier fikk Tromsø nytt steg oppover på tabellen, men ikke alle var like blide etter kampslutt.

Strømsgodset-back Steinar Pedersen fikk en gyllen mulighet til å sikre laget ett poeng i sluttminuttene, men ble stoppet av en glimrende redning fra Sead Ramovic.

Pedersen ga TIL-keeperen ros for redningen på den knallharde skuddet i sluttminuttene, men hadde ellers lite til overs for tysk-bosnierens oppførsel.— Det var veldig nært. Ekstra synd var det at det var han ufyselige keeperen til Tromsø som reddet, men det var en god redning, sier Pedersen, ifølge itromso.no.

— Både før, under og etter kampen. Han kommer gående før kampen og dulter borti folk og oppfører seg som King Kong. Han har rett og slett en usmakelig oppførsel og er nødt til å jekke seg, utdyper Pedersen.

Ramovic bryr seg ikke nevneverdig om karakteristikkene Pedersen bruker om ham.— Jeg vet ikke hvem Steinar Pedersen er, men hvis han trenger noen papirtørkle til å tørke tårene, kan jeg sende han det per post, sier Ramovic.- Fullt fortjentTIL-trener Per-Mathias Høgmo hadde imidlertid en mye gladere tone etter lagets tredje strake seier i serien.- Kampen burde ha vært død til pause. Da hadde vi hatt fem-seks store sjanser og i tillegg brent et straffespark. Men vi kom tilbake, skapte mye og vant fullt fortjent, oppsummerte Høgmo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer