- Fyren burde absolutt jekke seg ned et par hakk

Pedersen rasende på Ramovic.

ONDT BLOD I TROMSØ: Steinar Pedersen (Godsets nummer 3) var nær ved å få uttelling på en volley kort tid før slutt. Sead Ramovic vartet imidlertid opp med en klasseredning og avverget forsøket. Pedersen var ikke nådig i sine karakteristikker av TIL-keeperen etter kampen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen
ONDT BLOD I TROMSØ: Steinar Pedersen (Godsets nummer 3) var nær ved å få uttelling på en volley kort tid før slutt. Sead Ramovic vartet imidlertid opp med en klasseredning og avverget forsøket. Pedersen var ikke nådig i sine karakteristikker av TIL-keeperen etter kampen. Foto: Rune Stoltz BertinussenVis mer

• Tromsø - Strømsgodset 2-1.

Med 2-1-seier fikk Tromsø nytt steg oppover på tabellen, men ikke alle var like blide etter kampslutt.

Strømsgodset-back Steinar Pedersen fikk en gyllen mulighet til å sikre laget ett poeng i sluttminuttene, men ble stoppet av en glimrende redning fra Sead Ramovic.

Pedersen ga TIL-keeperen ros for redningen på den knallharde skuddet i sluttminuttene, men hadde ellers lite til overs for tysk-bosnierens oppførsel.

— Det var veldig nært. Ekstra synd var det at det var han ufyselige keeperen til Tromsø som reddet, men det var en god redning, sier Pedersen, ifølge itromso.no.

KRANGLET INN SEIERSMÅLET: Tore Reginiussen var rett mann på rett sted da han kranglet inn returen på Tommy Knarviks frispark fra kort hold.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen
KRANGLET INN SEIERSMÅLET: Tore Reginiussen var rett mann på rett sted da han kranglet inn returen på Tommy Knarviks frispark fra kort hold. Foto: Rune Stoltz Bertinussen Vis mer

— Både før, under og etter kampen. Han kommer gående før kampen og dulter borti folk og oppfører seg som King Kong. Han har rett og slett en usmakelig oppførsel og er nødt til å jekke seg, utdyper Pedersen.

Ramovic bryr seg ikke nevneverdig om karakteristikkene Pedersen bruker om ham.

— Jeg vet ikke hvem Steinar Pedersen er, men hvis han trenger noen papirtørkle til å tørke tårene, kan jeg sende han det per post, sier Ramovic.

-
Fullt fortjent
TIL-trener Per-Mathias Høgmo hadde imidlertid en mye gladere tone etter lagets tredje strake seier i serien.

- Kampen burde ha vært død til pause. Da hadde vi hatt fem-seks store sjanser og i tillegg brent et straffespark. Men vi kom tilbake, skapte mye og vant fullt fortjent, oppsummerte Høgmo.

Trenerkollegaen i Godset var ikke like imponert over sine spillere.

- Fotball handler om ferdigheter, og vi mangler litt på den biten i dag. Det kommer til å bli et rotterace framover i bunnstriden, sa Deila.

EFFEKTIVE: Strømsgodset hadde skapt null og niks inntil Marcus Pedersen dukket opp og sendte drammenserne i ledelsen minuttet før pause. Bortsvake gjester skulle imidlertid ikke reise fra Tromsø med poeng i bagasjen.Foto: Rune Stoltz Bertinussen
EFFEKTIVE: Strømsgodset hadde skapt null og niks inntil Marcus Pedersen dukket opp og sendte drammenserne i ledelsen minuttet før pause. Bortsvake gjester skulle imidlertid ikke reise fra Tromsø med poeng i bagasjen.Foto: Rune Stoltz Bertinussen Vis mer

Forspilte sjanser
Før Steinar Pedersens kjempeskudd hadde Tromsø produsert en haug med sjanser.

Likevel sendte Marcus Pedersen gjestene i ledelse rett før pause, på det som var gjestenes eneste sjanse i første omgang. Tromsø på sin side hadde før det brent et svakt plassert straffespark fra Sigurd Rushfeldt. Også Lars Iver Strand og Joel Lindpere sto for et sjeldent sjansesløseri.

Rushfeldt fikk sin revansj rett etter pause da han elegant lobbet over Strømsgodsets bestemann, keeper Lars Ivar Moldskred.

LUFTIG UTLIGNING: Sigurd Rushfeldt ble første Tromsø-spiller som fikk uttelling da han lobbet ballen i luftig bue over Lars Ivar Moldskred fra distanse.Foto: Rune Stoltz Bertinussen
LUFTIG UTLIGNING: Sigurd Rushfeldt ble første Tromsø-spiller som fikk uttelling da han lobbet ballen i luftig bue over Lars Ivar Moldskred fra distanse.Foto: Rune Stoltz Bertinussen Vis mer

- Det var godt å komme tilbake. Forhåpentligvis får vi inn en ny spiss i løpet av overgangsvinduet. Nå har vi altfor dårlig dekning på den plassen, sa Rushfeldt etter kampen.

Knappe 20 minutter før slutt ble Tore Reginiussen matchvinner, etter en styring på et Tommy Knarvik-frispark fra venstre utenfor 16-meteren.

Tromsø hadde sin beste spiller i Tore Reginiussen, som også bidro med offensiv styrke.

STRAFFEREDNING TIL LITEN NYTTE: Lars Ivar Moldskred var god i Godset-målet og reddet blant annet et straffespark, men det hjalp lite for gjestene som nok en gang tapte en bortekamp.Foto: Rune Stoltz Bertinussen
STRAFFEREDNING TIL LITEN NYTTE: Lars Ivar Moldskred var god i Godset-målet og reddet blant annet et straffespark, men det hjalp lite for gjestene som nok en gang tapte en bortekamp.Foto: Rune Stoltz Bertinussen Vis mer

Tromsø møter Lillestrøm på Åråsen i neste eliteserierunde, mens Strømsgodset tar imot Vålerenga på Marienlyst.

(NTB)