Gerard Piqué:

Fyrer løs mot Barcelona: - Sjokkerende

Gerard Piqué snakker ut om den tøffe tida i Barcelona - like før de møter Real Madrid.

REAGERER: Gerard Piqué føyer seg i rekken blant spillere som viser misnøye overfor Barcelona-styret. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix
REAGERER: Gerard Piqué føyer seg i rekken blant spillere som viser misnøye overfor Barcelona-styret. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag møtes Barcelona og Real Madrid i El Clásico. Det tradisjonsrike oppgjøret har mange nye aspekter ved seg denne gangen. Blant dem er at oppgjøret skal spilles for tomme tribuner for første gang i historien.

I tillegg sier La Liga-ekspert hos Viasport, Petter Veland, at han ikke kan huske at de to gigantene har vært svakere enn de er på nåværende tidspunkt.

- El Clásico blir veldig spesielt denne gangen. Det er alltid spenning rundt kampen og et høyt minimumsnivå. Men siden jeg interesserte meg for spansk fotball kan jeg ikke komme på et El Clásico der de er så langt unna sitt toppnivå, sier Veland til Dagbladet.

Real Madrid risikerer å tape sin tredje kamp på rad, mens Barcelona risikerer å spille sin tredje La Liga-kamp uten seier.

- Sjokkerende

Barcelona har også lagt bak seg en svak sesong, der det ikke ble noen trofeer på katalanerne. I tillegg til svake resultater, har det også vært bråk internt i klubben, der president Josep Maria Bartomeu har fått kraftig kritikk fra Lionel Messi, som egentlig ville dra fra klubben i sommer.

En vanligvis frittalende mann, som har vært stille ei stund, har nå snakket ut om situasjonen. Mannen det er snakk om er Gerard Piqué, og han uttrykker sin støtte overfor Messi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer