Cupfinalen: Rosenborg tok The Double

Fyrer løs mot dommerne: - Ikke på samme nivå som oss andre utpå der

Strømsgodset-spiller Eirik Ulland Andersen er kritisk til en rekke dommeravgjørelser under cupfinaletapet.

KRITISK: Eirik Ulland Andersen mener Trond Ivar Døvle og hans dommerteam gjorde flere feil under cupfinalen. Strømsgodset tapte 4-1. Foto: Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KRITISK: Eirik Ulland Andersen mener Trond Ivar Døvle og hans dommerteam gjorde flere feil under cupfinalen. Strømsgodset tapte 4-1. Foto: Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Rosenborg tok The Double etter at trønderne vant 4-1 i cupfinalen mot Strømsgodset søndag ettermiddag.

Underveis i kampen oppsto det flere omdiskuterte situasjoner, deriblant en hvor Godset spilte med én mann mindre når de byttet ut Herman Stengel, men ikke fikk satt innpå Martin Ovenstad.

- Det er én av mange situasjoner der dommerteamet roter i dag. Jeg synes det ble ganske tydelig at denne kampen og begivenheten ble for stor for den trioen som ble satt opp, sier Eirik Ulland Andersen til Dagbladet.

- For å være helt ærlig, så det ut som dommeren ikke hadde sovet noe i natt. Det så ut som han var kjempenervøs. Det er mange situasjoner som de bommer på, altfor mange i en sånn kamp. Rosenborg er et godt lag som ikke behøver hjelp av andre, fortsetter Andersen.

Snytt for straffe?

Midtbanespilleren kan ramse opp en rekke situasjoner der han mener hoveddommer Trond Ivar Døvle og hans team gjorde feil.

- Jeg synes vi skal ha en straffe i første omgang. Jeg synes ikke at den dødballen vi får imot oss i første omgang, er et hjørnespark. I tillegg så skal vi ha et soleklart frispark i starten av andre omgang på 18 meter. Alle vet hvor stor sjanse det er for oss til å gå opp til 2-2, sier Andersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer