José Mourinho:

Fyrer løs mot Solskjær

José Mourinho hadde lite til overs for Ole Gunnar Solskjærs kommentar om Son Heung-min etter søndagens kamp.

DÅRLIG STEMNING: Ole Gunnar Solskjær må tåle sterk kritikk fra José Mourinho. Foto: NTB
DÅRLIG STEMNING: Ole Gunnar Solskjær må tåle sterk kritikk fra José Mourinho. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- «Sonny» er veldig heldig at hans far er en bedre person enn Ole. Jeg mener at en far, og jeg er en far, skal alltid sette mat på bordet til barnet, sa en tydelig frustrert José Mourinho til Sky Sports etter søndagens kamp.

Mourinho reagerer sterkt på Ole Gunnar Solskjærs ordvalg etter toppkampen mellom Tottenham og Manchester United - som til slutt endte 3-1 til bortelaget.

- Utrolig skuffet

Solskjær uttrykte blant annet stor misnøye rundt Tottenhams angrepsspiller Son Heung-min i intervjuet med Sky Sports rett etter kampen.

- Hadde det vært sønnen min som hadde ligget nede i tre minutter og trengt ti lagkamerater for å komme seg opp, hadde han ikke fått mat, sa Solskjær til Sky Sports om situasjonen.

Nordmannen henviste til en hendelse hvor sørkoreaneren ble liggende lenge nede etter en duell.

Det fikk Mourinho til å tenne på alle plugger da han stilte opp på pressekonferanse i regi av den britiske rettighetshaveren etter kamp.

- Dersom man må stjele for å mate barna, så stjeler du. Jeg er utrolig skuffet. Jeg har fortalt Ole hva jeg mener om kommentarene hans. Og jeg må si at etter fem-seks-sju spørsmål så ignoreres dimensjonene rundt hans kommentar, sa Mourinho.

Se seansen med Tottenham-treneren under:

Solskjærs kommentarer kom i kjølvannet av Uniteds seier mot Tottenham, som i stor grad har blitt preget av VAR-situasjonen der Son og United-spiller Scott McTominay var involvert.

FERGUSON: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær forteller hvordan han enkelte ganger lurte Sir Alex Ferguson før kamper. Video: Rødt Kort / Manchester United Vis mer

Keane-støtte

En som mener at Mourinho virker smålig i sin kritikk av Solskjær er tidligere Manchester United-kaptein, og tidligere Solskjær-lagkamerat Roy Keane.

- José må huske at han forsøkte å ta andre trenere og managere i hånda mens kampen fortsatt pågikk. Han må roe seg ned litt. Alt er enklere når du vinner, sa iren i Sky Sports' studio etter kampen.

- Det er åpenbart at det litt dårlig stemning mellom Solskjær og Mourinho. Hva har de å vinne på å være bare greie med hverandre? Det er flott, det er slikt vi trenger.

Manchester United skriver til VG at verken Solskjær eller klubben ønsker å kommentere saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer