Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fyrer løs mot VIF

Halvannen time før kampen mot FK Haugesund ble Pascal Simpson dratt til side av Vålerengas sportslige leder Jostein Johannessen. Der og da ble han muntlig forelagt et forslag om ett års forlengelse av sin nåværende kontrakt.

- Jeg setter pris på at jeg er ønsket videre i klubben, men det var veldig uprofesjonelt å gi den beskjeden på spillermøtet før kampen, sier Simpson til Dagbladet.

Lite aktuelt

Vålerenga-spissens kontrakt går ut etter årets sesong, og det er slett ikke sikkert at han fortsetter i Oslo-klubben. - Det er ikke veldig aktuelt å forlenge min kontrakt med bare ett år. Jeg håper dessuten å kunne få bedre betingelser enn jeg har i min nåværende kontrakt, sier Simpson. Han er også irritert på at han må lese om det som skjer i klubben i media. - Blant annet episoden rundt Hans Berggren fikk vi ikke vite noen ting om før det stod i avisa. Det er synd at vi spillere må lese om tingene i avisa for å få vite hva som skjer i vår egen klubb , sier Simpson.

Liker best 4- 4- 2

Han liker seg heller ikke spesielt godt i trener Tom Nordlies 4- 3- 3-system. - Jeg passer bedre inn som spiss i et 4- 4- 2-system, men jeg må bare spille der treneren plasserer meg, sier Simpson. FC Köbenhavn er aktuell som ny arbeidsgiver for Vålerenga-spissen. Klubben trenes av Roy Hodgson og Colin Todd. - De så meg i kampen mot Bodø/Glimt og det er spesielt Todd som er interessert i meg. Todd trente Nörrköping for noen år siden. Jeg har likevel ikke hørt noe fra FC København siden de var på besøk, sier Simpson. - Det er også noen klubber i Østerrike som har vist interesse for meg, men jeg kan ikke gå ut med noen navn, sier Simpson.

IRRITERT: Pascal Simpson er irritert - også over at han må lese om det som skjer i klubben i media.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media