Manchester United spilte 0-0 mot AZ Alkmaar

Fyrte løs mot dommerteamet

- Det er straffe 101 ganger av 100, sier Ole Gunnar Solskjær etter poengdelingen mot AZ Alkmaar.

IRRITERT: Ole Gunnar Solskjær var irritert etter å ha fått nok en straffeavgjørelse mot seg. Foto: Joe Giddens / Pa Photos
/ NTB Scanpix
IRRITERT: Ole Gunnar Solskjær var irritert etter å ha fått nok en straffeavgjørelse mot seg. Foto: Joe Giddens / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • AZ Alkmaar - Man Utd 0-0 (0-0)

HAAG (Dagbladet): - Det burde vært en seier. Jeg er lei av å snakke om straffer vi burde ha hatt. Arsenal på mandag og nå. Det er straffe 101 ganger av 100. Du kan ikke ta feil avgjørelse der i fotball, sier Ole Gunnar Solskjær.

Det var en irritert nordmann som stilte opp på pressekonferanse etter 0-0-kampen mot AZ Alkmaar i Europa League-gruppespillet.

Solskjær mente det var et sterkt poeng mot en vanskelig motstander på et vanskelig kunstgress, som han mener de ikke vente seg til før utover i andre omgang. Ett poeng kunne derimot vært tre.

- I dag kan linjedommeren se rett bort på taklinga av Marcus. Han bare feier unna foten hans fra bakken. Det er en dårlig avgjørelse, og dessverre for oss fikk ikke vi den, sier Solskjær.

Ti strake uten seier

Nordmannen viste også til handssituasjonen mot Arsenal, som ifølge blant annet Sky Sports-ekspert Jamie Carragher burde gitt straffe.

- Det er ikke noe poeng at jeg klager. Det liker jeg ikke å gjøre, men på et tidspunkt vil disse avgjørelsene gå vår vei. Det er det positive synet jeg alltid har, sier Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer