<strong>IRRITERT:</strong> Ole Gunnar Solskjær var irritert etter å ha fått nok en straffeavgjørelse mot seg. Foto: Joe Giddens / Pa Photos
/ NTB Scanpix
IRRITERT: Ole Gunnar Solskjær var irritert etter å ha fått nok en straffeavgjørelse mot seg. Foto: Joe Giddens / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United spilte 0-0 mot AZ Alkmaar

Fyrte løs mot dommerteamet

- Det er straffe 101 ganger av 100, sier Ole Gunnar Solskjær etter poengdelingen mot AZ Alkmaar.

Publisert
Sist oppdatert
  • AZ Alkmaar - Man Utd 0-0 (0-0)

HAAG (Dagbladet): - Det burde vært en seier. Jeg er lei av å snakke om straffer vi burde ha hatt. Arsenal på mandag og nå. Det er straffe 101 ganger av 100. Du kan ikke ta feil avgjørelse der i fotball, sier Ole Gunnar Solskjær.

Det var en irritert nordmann som stilte opp på pressekonferanse etter 0-0-kampen mot AZ Alkmaar i Europa League-gruppespillet.

Solskjær mente det var et sterkt poeng mot en vanskelig motstander på et vanskelig kunstgress, som han mener de ikke vente seg til før utover i andre omgang. Ett poeng kunne derimot vært tre.

- I dag kan linjedommeren se rett bort på taklinga av Marcus. Han bare feier unna foten hans fra bakken. Det er en dårlig avgjørelse, og dessverre for oss fikk ikke vi den, sier Solskjær.

Ti strake uten seier

Nordmannen viste også til handssituasjonen mot Arsenal, som ifølge blant annet Sky Sports-ekspert Jamie Carragher burde gitt straffe.

- Det er ikke noe poeng at jeg klager. Det liker jeg ikke å gjøre, men på et tidspunkt vil disse avgjørelsene gå vår vei. Det er det positive synet jeg alltid har, sier Solskjær.

0-0-kampen gjør at Manchester United nå står med ti strake kamper uten seier på bortebane. Man må tilbake til 1989 for å finne en verre borteperiode hos de røde djevlene.

Da Solskjær ble konfrontert med at dette var den tiende kampen uten seier, la han skylda på kveldens dommerteam.

- I dag var det dommerens avgjørelse. Det burde vært straffe. Da kunne vi sittet her og smilt. Der er mange kamper vi kunne vunnet borte, det er et problem, men dette er et sterkt bortepoeng. Tar du poeng på bortebane i gruppa, går du videre, sier Solskjær.

Ingen skudd på mål

Bortestatistikken er én ting, men hva Manchester United presterer er noe annet, og i kveld imponerte de ingen.

Nå står de med elleve mål på de siste ti kampene. Mot AZ hadde de ingen skudd på mål. Det har aldri skjedd med klubben før i Europa League.

- Det er ikke noe poeng i at jeg skal fortelle gutta at de burde treffe målet. Det vet de selv, sier Solskjær, og fortsetter:

- I dag er jeg fornøyd med gutta. Det var debuten til Brandon Williams (19). Han var fantastisk, du kan ikke se noen nerver.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer