BØTELAGT: Rosenborg har fått en bot på 40.000 kroner for bruk av dette ulovlige fyrverkeriet i forbindelse med kampen mot Molde på Aker stadion 28. oktober i fjor. Også Strømsgodset har blitt bøtelagt, 7500 kroner, av sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIX.
BØTELAGT: Rosenborg har fått en bot på 40.000 kroner for bruk av dette ulovlige fyrverkeriet i forbindelse med kampen mot Molde på Aker stadion 28. oktober i fjor. Også Strømsgodset har blitt bøtelagt, 7500 kroner, av sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIX.Vis mer

Fyrverkeri-bøter til Rosenborg og Godset

Må punge ut etter supporternes bruk av ulovlig fyrverkeri.

Rosenborg og Strømsgodset er bøtelagt av doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund for bruk av ulovlig fyrverkeri i fjor.

Utvalget har kommer fram til at en bot på 40.000 kroner er passende for Rosenborgs del.

Det var under kampen mot Molde 28. oktober at det skal ha blitt brukt pyroteknikk av et relativt stort omfang på tribunen til Rosenborgs supportere.

Det skal videre under kampen blitt kastet fire små bluss og diverse andre gjenstander inn på banen, samt gjort hærverk på et stolsete.

Strømsgodset ble bøtelagt med 7500 kroner for et mindre alvorlig tilfelle av bruk av ulovlig fyrverkeri.

Det var under kampen mot Sandnes Ulf at det ved kampstart ble antent to blinkere av Strømsgodsets supportere.

(NTB)