Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Supporterkaos i Frankrike:

Fyrverkeri eksploderte like ved hodet til keeperen:
- Traumatisk hørselstap

Lyon-spilleren Anthony Lopes måtte fraktes til sykehus.

GIKK AV VED SIDEN AV KEEPEREN: Lyons portugisiske keeper, Anthony Lopes, gikk ned for telling etter at et fyrverkeri gikk av ved siden av ham i kampen mot Metz. Foto: AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN
GIKK AV VED SIDEN AV KEEPEREN: Lyons portugisiske keeper, Anthony Lopes, gikk ned for telling etter at et fyrverkeri gikk av ved siden av ham i kampen mot Metz. Foto: AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 30 minutter ut i kampen mellom Metz og Lyon, kastet Metz-supportere fyrverkeri inn på banen mot Lyon-keeper Anthony Lopes.

Det første fyrverkeriet gikk av like ved hodet til Lopes og da den portugisiske landslagskeeperen lå på gresset, ble det kastet inn et nytt som gikk av ved føttene hans.

Da sendte dommer Lionel Jaffredo lagene i garderoben, og etter 45 minutter ble det bestemt at kampen skulle blåses av, på stillingen 1-0 til Metz.

Ikke skade på trommehinnene

Lopes ble sendt rett på sykehuset, og i dag kan Ada Hegerbergs klubb heldigvis fortelle at alt står bra til med portugiseren.

- Heldigvis ble ikke trommehinnene skadet av fyrverkeriet. Men Doktor Christian Giroud bekrefter at det var traumatisk hørselstap på begge ørene, en diagnose som først ble bekreftet på sykehuset, lørdag, skriver klubben i dag på sin nettside.

Flere påvirket

Klubben skriver at Lopes' tilstand vil oppdateres i de kommende dagene, men at han foreløpig ikke er spilleklar etter hendelsen. Han skal ha fått en behandlingsplan som vil ta noen uker å komme gjennom.

- Keeperen må også komme over det psykiske traumet forårsaket av denne avskyelige aggresjonen, som også kan ha påvirket kaptein Guido Milan, samt Maxime Gonalons, skriver klubben.

Doktor Emmanuel Orhant var også nær det ene fyrverkeriet som eksploderte, men skal ikke ha blitt fysisk skadet.

Dette er ikke første gangen det oppstår bråk med supportere i Frankrike. Tidligere i år ble en spillerbuss utsatt for steinkasting før en kamp mellom Lyon og Marseille.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!