Fyrverkeri stoppet svensk derby: - Jeg er uhørt skuffet

Cupkampen mellom byrivalene IFK Göteborg og GAIS ble stanset.

STOPPET KAMP: En kamp mellom IFK Göteborg og GAIS ble stoppe på grunn av fyrverkeri.Bildet viser IFK Göteborgs supportere med bengalske lys under en kamp mot Malmö FF i et tidligere oppgjør.

Foto: Adam Ihse/TT / NTB Scanpix
STOPPET KAMP: En kamp mellom IFK Göteborg og GAIS ble stoppe på grunn av fyrverkeri.Bildet viser IFK Göteborgs supportere med bengalske lys under en kamp mot Malmö FF i et tidligere oppgjør. Foto: Adam Ihse/TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Annen omgang var bare 15 sekunder gammel da dommeren blåste av og beordret spillerne av gressteppet. Det skjedde etter at IFK Göteborg-supportere hadde anvendt pyroteknikk, bengalske lys og skutt en rekke raketter ut på banen

Stillingen var 0-0 da derbykampen ble stoppet.

- Jeg er uhørt skuffet. Slikt skal ikke skje, og jeg håper at kampen blir fullført, sa IFK-styreleder Mats Engström til Aftonbladet.

- Vi hadde ikke fått noen signaler på at noe slikt var på gang hos fansen. De har oppført seg bra tidligere og vært til stor støtte, så dette er bare leit, sa Engström videre.

Etter en time ble det bestemt at oppgjøret ikke startes opp igjen. Trolig blir kampen spilt ferdig i løpet av dagene som kommer.

- Det er kjedelig at slik skjer i svensk fotball. Dette er under enhver kritikk. Begge lag vil fortsette å spille, men forbundet tok en avgjørelse, sa GAIS-trener Bosko Orovic til C More.

GAIS-keeper Marko Johansson var den siste spilleren som forlot banen. Han tok seg for da han var på vei inn i spillertunnelen.

- Vår målvakt fikk en rakett i nærheten av seg. Det bruset mye støy i øret, sa Orovic.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer