Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fyrverkerifotball av Arsenal i Tyrkia

Unggutta knuste Fenerbahce.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal spilte mesterlig og knuste tyrkiske Fenerbahce 5-2 i Istanbul tirsdag. Det var Fenerbahces første hjemmetap i europacupen på tre år.

Fenerbahce kom til kampen med 15 strake seirer på hjemmebane. Både Inter og Chelsea måtte reise hjem fra Istanbul uten seier i fjor, men Arsenal finstilte siktemålet tidlig og scoret to ganger i begynnelsen av kampen ved Emmanuel Adebayor og Theo Walcott.

Dermed var engelskmennene i føringen fra start. 2-0 ble etter hvert 4-1 og 5-2 i en fyrverkeri av en kamp fra engelskmennenes side. Arsène Wenger jublet fra sidelinjen.

De tre siste Arsenal-målene ble satt inn av Abou Diaby, Alexandre Song og Aaron Ramsey.

Dermed topper Arsenal gruppe G med sju poeng etter tre spilte kamper. Det betyr at London-laget er på god vei mot utslagningsrundene, mens Fenerbahce er i ferd med å si takk og farvel til mesterligaen denne sesongen.

Arsenal spilte i stort tempo hver gang de nærmet seg mål, og det ble svært avgjørende for kampen, for tyrkerne klarte ikke helt å henge med da engelskmennene skrudde opp tempoet.

(NTB)

FESTFOTBALL: Arsenal-gutta kjørte over tyrkerne og scoret fem i Istanbul. Foto: EPA
FESTFOTBALL: Arsenal-gutta kjørte over tyrkerne og scoret fem i Istanbul. Foto: EPA Vis mer
image: Fyrverkerifotball av Arsenal i Tyrkia

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!