- Fysisk er Zlatan et monster

Men Barca-gutta savner Eto'o.

DEN SVENSKE KJEMPEN: Zlatan har så langt måttet følge Barcelonas kamper fra benken og må regne med et stort forventningspress når han blir spilleklar. Men nå har vel selvtilliten aldri vært spissens store problem. Foto: AFP
DEN SVENSKE KJEMPEN: Zlatan har så langt måttet følge Barcelonas kamper fra benken og må regne med et stort forventningspress når han blir spilleklar. Men nå har vel selvtilliten aldri vært spissens store problem. Foto: AFPVis mer

(Dagbladet.no) Forrige sesong feide Barcelona Spania og Europa rent for de store titlene, men i sommer betalte de allikevel 400 millioner kroner og Samuel Eto'o for å hente Zlatan Ibrahimovic til Nou Camp.

Svensken har ennå ikke debutert for katalanerne, men playmaker Xavi har sett nok til å la seg imponere.

- Fysisk er Zlatan et monster, han har alt som skal til for å lykkes her, sier midtbanespilleren ifølge Expressen.

Eto'o en del av historien
Zlatan bøttet inn mål i Serie A, men Barca-stjernen tar ikke akkurat presset av skuldrene til spissen ved å åpent innrømme at de allerede savner kameruneren Eto'o.

- Eto'o har vært helt sentral i alt denne klubben har oppnådd de siste årene. Jeg vet ikke om vi har hatt så gode spisser før. Han har for evig et fabelaktig ettermæle her, skal Andres Iniesta ha sagt ifølge Sport.co.uk.

Xavi vil nødig sammenlikne de to superspissene:

VINNER OG VINNER: Thierry Henry og Barcelona slo Seattle enkelt 4-0 i forrige treningskamp. Foto: REUTERS
VINNER OG VINNER: Thierry Henry og Barcelona slo Seattle enkelt 4-0 i forrige treningskamp. Foto: REUTERS Vis mer

- Men det er klart vi savner Eto'o, han er allerede en del av denne klubbens historie. Han var stor på og utenfor banen, sier den spanske landslagsspilleren.

Barcelona er nå i USA hvor de spiller kamper og finpusser formen fram mot seriestart i La Liga og det forventede bikkjeslagsmålet mot Real Madrid.

- Guardiola vil jeg skal komme inn i laget. Jeg tror jeg kan bli bedre på alt her, sier svensken til Expressen.

I BLÅTT OG SORT: Samuel Eto'o spiller nå under Mourinho etter å ha vunnet det som vinnes kan i Barcelona.  Foto: AP
I BLÅTT OG SORT: Samuel Eto'o spiller nå under Mourinho etter å ha vunnet det som vinnes kan i Barcelona. Foto: AP Vis mer