Fytti katta!

På en kølsvart kveld var denne katta aleine om å levere varene på Åråsen i går. Diagonalløpet uten ball ti minutter før slutt var helt etter Arne Erlandsens hjerte.

LILLESTRØM (Dagbladet): Det er ikke godt å si hvilken kanarifugl den svarte katta hadde fått ferten av da den gikk på bueløp forbi spillerbenkene i går. Muligens følte den seg kallet av en for dagen ilter LSK-trener Arne Erlandsen som brukte store deler av kampen på å hoppe opp og ned på sidelinja i frustrasjon over sine egne. Katta var i går den eneste fra Lillestrøm som forsto Erlandsens jammerskrik over manglende bevegelser og stasjonært spill.

I rasende fart tok den firbeinte peiling på hjørneflagget og forsvant ut åpningen der statuen av Tom Lund til evig tid står like stille som hjemmelaget gjorde i går. Folk klappet og lo. For første og siste gang i går.

-  I andreomgang spilte vi gammaldags fotball. Som Slovenia på bortebane, sier Erlandsen etter kampen.

Går for tregt

Han konstaterer at gjennombruddshissigheten i laget hans har forsvunnet denne høsten.

-  Ballen går for mye på tvers. Det handler om det som skjer bak i laget, sier Erlandsen som blant annet på langt nær er fornøyd med Robert Korens hang til ballbesittelse.

-  Men Robert kommer til å bli bra. Han må bare bli vant til stilen, sier Erlandsen.

Som også tar sjølkritikk på at han ikke klarer å få spillerne til å utføre det han ønsker. Han innser nå at medaljesjansene er lik null.

-  Men vi har fortsatt sjanse på Royal League. Det kan bli avgjort her mot Brann i siste kampen, sier han.

-  Et rotterace

For Bodø/Glimt er tabellsituasjonen nå ei kattepine som kan bli enda verre når Rosenborg kommer til Aspmyra neste helg.

-  Det har som regel blitt tap mot dem, sier Runar Berg som må stå over kampen etter at han fikk sitt sjuende gule kort i går.

Helga etter avsluttes serien med bortekamp mot Molde. På fremmed gress har Glimt nå fire strake kamper uten scoring.

-  Det blir nok skjebnekampen, sier Runar Berg.

PS: Trond Fredrik Ludvigsen ble ganske sikkert snytt for straffe da han ble felt etter 60 minutter.

-  Jeg ble klippet ned. Veldig overraskende at han ikke blåste, sier Ludvigsen.

PUSEFOTBALL: Lillestrøm og Bodø/Glimt vartet opp med en elendig forestilling på Åråsen. Katta var i går den eneste fra Lillestrøm som forsto trener Arne Erlandsens jammerskrik over manglende bevegelser og stasjonært spill.